.

.

FOMIYES 6шт Блясък за устни Празна Туба с Контейнер За Мигли Контейнери за хигиенично Червило Прозрачен Контейнер Прозрачен Балсам за устни Прозрачни Блески За устни ?

FOMIYES 6шт Блясък за устни Празна Туба с Контейнер За Мигли Контейнери за хигиенично Червило Прозрачен Контейнер Прозрачен Балсам

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

ПРАЗНИ тръби за УСТНИ - Нашите флакони за блясък за устни може да многоразово изпълват и пране, лесно ги изпълва и те са подходящи за многократна употребаТУБА с БАЛСАМ за УСТНИ - ефективно предотвратява попадането на въздух във флакона, предпазва от нежелана течове и ненужна трату.Тръби с БЛЯСЪК за УСТНИ, ПРАЗНИ - Размер : 1, 84 X1, 84 X12, 40 см / 0, 72 X0, 72 X4, 87 инча.КОЗМЕТИЧЕН КОНТЕЙНЕР - Тубичка за блясък за устни с четка ще ви помогне за равномерно и лесно да се прилага блясък за устни.ФЛАКОН БАЛСАМ ЗА УСТНИ - - Туба-пискюл червило - Добър избор за пътувания, срещи, ваканции и други дейности на открито или на закрито.Пратката включва 6 х празни тюбиков за блясък за устни с гумени тапи Характеристики - Материал : Пластмаса прозрачна туба за блясък за устни. - Цвят : Прозрачен съраунд блясък за устни. - Размер : 1,84 X1,84 X12,40 см / 0,72 X0,72 X4,87 инча празни контейнери за блясък за устни. - Прозрачен дизайн позволява ясно да виждате оставащия обем козметика и контейнера за тюбиков червило, направи си САМ. - Тези шишета за балсам за устни за еднократна употреба имат лек и компактен размер, което е удобно за носене и за съхранение на козметични съда. - Тубичка гланц за устни с четка ще ви помогне за равномерно и лесно да се прилага блясък за устни. - Добър избор за пътувания, срещи, ваканции и други събития на открито или на закрито в прозрачни контейнери за блясък за устни. - Тези празни контейнери за блясък за устни са изработени от прозрачна пластмаса, трайно и безопасно за употреба в контейнери за червило time САМ.Описание на продукта Тубичка за трупове с блясък за устни В наличност 6 броя празни тюбиков за блясък за устни с обем от 5 мл, това е достатъчно за ежедневна употреба или пътуване за почивка, достатъчно, за да отговарят на различни нужди, и можете да го споделите с вашите приятели или семейство.тръби гланц за устни в насипно състояние, са Изработени от качествена пластмаса, безопасни и трайни при използването им е лесно да се прекъсне, живот - през целия живот.

Други функции

Най-добри сделки