.

.

Голяма безжична мишка E-YOOSO, Голяма мишка X-31 за по-големи ръце, 5-степенна 4800 dpi, 6 бутон на компютърната мишка Big Ergo, батерията е 18 месеца Безжична мишка за преносими ко?

Голяма безжична мишка E-YOOSO, Голяма мишка X-31 за по-големи ръце, 5-степенна 4800 dpi, 6 бутон на компютърната мишка Big Ergo, батерията

BGN 12.66

Брой продукти
На склад

✅ Защита от пот и ергономичен дизайн : по-Голямата мишка E-YOOSO е изработена от специален материал с защита от подхлъзване и пот, има удобни контура форма, която по естествен начин е подходящ за по-големи ръцеСпирки за пръстите от двете страни на мишката осигуряват допълнителна подкрепа, всеки пръст може удобно да се запази в продължение на дълго време. Голяма мишка X-31 е с дизайн на големия размер, както и бутона "Напред" и "назад", което прави сърфирането в интернет е по-ефективно, осигурява добра производителност при повече от 50 000 000 натискания на клавиш!. ✅ 5 нива, 4800 dpi и 2 вида честотата на проучването : 1️⃣ 5-уровневые настройка на DPI (800/1200 (по подразбиране)/1600/2000/4800 изберете подходяща скорост за работа или игри. 2️⃣ X-31, ще се движите с по-голяма точност на честотата от 125 Херца (по подразбиране) или 250 Hz : Щракнете с десния бутон + среден бутон в продължение на 3 секунди, за да превключите на честотата. ✅ USB е plug-и-play и стабилен курсора : USB-наноприемник може да се съхранява в задната част на мишката, щепсела и да играе. Безжична технология на 2.4 Ghz осигурява надеждна връзка, предаване на разстояние до 33 фута (10 м), която елиминира забавянето, смущения и осигурява бърз трансфер на данни. ✅ 18 месеца живот на батерията и режим на пестене на енергия : по-Голямата безжична мишка X-31, с 18 месеца живот на батерията.Мишка X-31 с интелигентен автоматичен режим на готовност.Ако мишката не е бил използван в продължение на 8 минути, тя автоматично ще се премести в неактивно състояние за спестяване на енергия и отново кликнете с мишката, за да стартирате. ✅ Универсална съвместимост и широкото използване : по-Голямата оптична мишка Mac Book е съвместима с Windows 11, 10, 8.1, 8, 7, XP, Vista, Linux, Chromebook, Mac OS (страничните бутони на разположение за Mac), Surface Pro, Surface и всяко устройство с USB-порта.А също така е съвместим с PC, лаптоп, Mac Book и други устройства. Голяма безжична мишка X-31 с 18-месечен срок на служба на батерията.Ако мишката не е бил използван в продължение на 8 минути, тя автоматично ще се премести в неактивно състояние за спестяване на енергия и отново кликнете с мишката, за да стартирате.От едно крайно положение за кутрето до дупка за палеца на всеки пръст се намира в правилната позиция, много эргономичен и е удобно за ръцете среден и голям размер.

Други функции

Най-добри сделки