.

.

Четири сезона в присъствието на Котешки гнездо, Кръгло Войлочное гнездо за домашни любимци, Гнездо-Тунел за котки, Филцови Котешка легло, Свалящ се и моющаяся за дв?

Четири сезона в присъствието на Котешки гнездо, Кръгло Войлочное гнездо за домашни любимци, Гнездо-Тунел за котки, Филцови Котешка легло,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Филц [Мода] : Нова площадка за котки, тунел от филц под формата на поничка. [Котешки рай] : Войлочный тунел, специално разработен за котки, просторен и удобен, безплатен вход и изход.Дъното на тунела и горната част на покрива могат да се използват за ежедневните игри на две котки едновременно. [Структурата] : Двупластова съставна структура, каквато и откачена тя не е, тя няма да се развали. [Материал] : Изработен е от висококачествена чувствах кърпа, чиста, здрава и модерен, здрав и не подлежащи на деформация. [Пране] : Дизайн с цип, напълно отстранява и намалява.Име на продукта : Гнездо за тунела от филц за котки Цветът на продукта : тъмно сиво, светло сиво Материал : Филц Важи за : котки Характеристики : диаметър 50 см, вътрешен диаметър 18 см, височина 20 см нето Тегло : 0,6 кг Инструкции за пране : измие, да се мотае да изсъхне, да не се избелва и машинно пране.

Други функции

Най-добри сделки