.

.

Luxshiny Кухненски Декоративни Съдове за готвене, Поставка за съдове, Керамични Притежателя на Кухненски Прибори за Плотове, Голям Органайзер за кухненски Инструмент?

Luxshiny Кухненски Декоративни Съдове за готвене, Поставка за съдове, Керамични Притежателя на Кухненски Прибори за Плотове,

BGN 17.43

Брой продукти
На склад

? Изработени от качествени керамични материали кутия за съхранение на пръчки е здрав и е предназначен за продължителна употреба ?Продуктът е леко и компактно, и можете да ги поставите на места, до който имате лесен достъп. ?Кухненско приспособление за съхранение на кухненските прибори, като лъжици, пръчици за хранене, шпатула, вилица и така нататък. ?Продукт има изискан външен вид, креативен дизайн и ретро стил.Продуктът е деликатен външен вид. ?Продукт, подходящ за дома, хотели, ресторанти, ресторанти за бързо хранене, магазин за хранителни стоки и други важни места.Характеристики Материал : керамика.- Кухненски приспособления за съхранение на кухненските прибори, като лъжици, пръчици за хранене, нож и вилица.- Този продукт е с красив външен вид, креативен дизайн и ретро стил.Продуктът е с изискан външен вид.- Лек и компактен, можете да го инсталирате на леснодостъпно място.- Този продукт е подходящ за най-важните места, като например у дома, хотели, ресторанти за бързо хранене, хранителни магазини и др Опаковка включва 1 х ведерко за пръчици за хранене.

Други функции

Най-добри сделки