.

.

Персонални Щипки за коса, за жени, Изработени по Поръчка Пъстра Шнола за коса от кожа на Алигатор Направи си сам, Позлатен Метал Голяма Шнола за коса Стайлинг, Салон?

Персонални Щипки за коса, за жени, Изработени по Поръчка Пъстра Шнола за коса от кожа на Алигатор Направи си сам, Позлатен Метал Голяма Шнола

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

? Тези аксесоари за стайлинг на коса оборудвани с най-различни клипове, включително потребителско име и персонални снимки 1/2/3 на кръгли брелоках или сердечках- Идеална за сечение и стайлинг на коса, създаване на прически или дредовРегулируеми щипки за коса : Натиснете "Персонализиране сега" => изтеглете три подготвени разборчивые снимки, вие ще получите несравнимо пъстра заколку за коса.С участието на близките си хора на висок ток винаги дръжте близо до себе си приятни спомени. ? Е изработен от солидна неръждаема стомана 316 L, с много високо качество, дълго време запазва цвета, а също така гипоаллергенен.Те не ръжда, не изчезват и не се плъзга, им е лесно да се носят всеки ден.Нашите обичай фиби за коса не съдържат никел, олово и кадмий, което осигурява алергична защита за чувствителна кожа.Независимо от това, гъсти имате или тънки къдрици, колекция заколок от кожа на алигатор и метал ще ви помогне да създадете игрив начин, независимо от вашия тип коса.Избирайте от прекрасни дизайни до практически направления за всеки повод!. ? Измерване : Дължина на сондата : 2,36 инча/60 мм Ширина на пръчката : 0,21 инча/5,5 mm Дължина на висулки във формата на сърце : 1,04 инча/26,5 мм ? Всички наши медальони с изображение са покрити с един слой защитно фолио за да се предотврати навлизането на влага, отслаивания и избледняване на картината. ?Приложимите случаи : ежедневни облекла, парти, абитуриентски бал, сватба, юбилей или подстригване на косата, за грим /на къпане.Дори можете да го използвате като украса на вратовръзка или шал.Този елегантен, но сензационни лична шнола за коса ще се превърне в прекрасен подарък за спомен за членовете на вашето семейството и добри приятели. ?Опаковка : Женски фиби за коса ще бъдат опаковани в кутия за бижута с луксозен мешочком, който е подходящ за изпращане на момичето, съученици, най-добри приятели или семейството, като подаръци за рожден ден, годишнина или Коледа.Сега направете уникален подарък, който ще предаде любовта!.Фиби за коса с потребителски име, три цветове и шрифтове на вашия избор.

Други функции

Най-добри сделки