.

.

Луксозен Зелен Набор от Японски Мисок за Закуски, Лилаво Ключодържател За Бисквитки, Дървена Чаша, Органични Чаши За Шейкове, Купа За Съхранение на ключове, Бамбук ?

Луксозен Зелен Набор от Японски Мисок за Закуски, Лилаво Ключодържател За Бисквитки, Дървена Чаша, Органични Чаши За Шейкове, Купа За Съхранение

BGN 4.80

Брой продукти
На склад

Декорация ЗА МАСАТА В ТРАПЕЗАРИЯТА - подходящ за съхранение на ключове, ядки, бонбони и така нататъкСкорлупкам придават формата на купа, а след това към вътрешната стена на наклеивают различни красиви модели, които е удобно да се използва за съхраняване на бонбони, ядки и така нататък.Японски ЗАКУСКИ - Купички във формата на раковини, Купа за ключове, маса за антре, Контейнер за бонбони, Държач за ядки, Купа за съхранение на сухи закуски, Кръгла купа за ръчно изработени бижута.ЯПОНСКАТА КУПА за СУПА - в него не може да се докоснат директно до храна, в нея не може да се затопли или да залагате на слънчева светлина.Хавайски ДЕКОРАЦИИ - Можете да поставите на работния плот в дневната, офиса спалнята, като декорация на дома.ЗЕЛЕН ДЕКОР - можете да Го поставите на работния плот в дневната, спалнята, офиса, и той ще се впишат в украсата на дома. купата shark tank.Декорация ЗА МАСАТА В ТРАПЕЗАРИЯТА - подходящ за съхранение на ключове, ядки, бонбони и така нататък.Скорлупкам придават формата на купа, а след това към вътрешната стена на наклеивают различни красиви модели, които е удобно да се използва за съхраняване на бонбони, ядки и така нататък.Японски ЗАКУСКИ - Купички във формата на раковини, Купа за ключове, маса за антре, Контейнер за бонбони, Държач за ядки, Купа за съхранение на сухи закуски, Кръгла купа за ръчно изработени бижута.ЯПОНСКАТА КУПА за СУПА - в него не може да се докоснат директно до храна, в нея не може да се затопли или да залагате на слънчева светлина.Хавайски ДЕКОРАЦИИ - Можете да поставите на работния плот в дневната, офиса спалнята, като декорация на дома.ЗЕЛЕН ДЕКОР - можете да Го поставите на работния плот в дневната, спалнята, офиса, и той ще се впишат в украсата на дома. купата shark tank.Пратката включва 1 x купа за съхранение Характеристики -Размер : 15x15x6,5 см купа за ядки. - Цвят : Купа за ядки в различни цветове. - Матеирал : Коледа в черупка от кокосов орех. - Той не трябва да докосва директно към храната, не може да се затопли или да се излага на силна слънчева светлина. - Той е подходящ за съхранение на ключове, ядки, бонбони и така нататък в суповых чаши. - Можете да го поставите на работния плот, хол, спалня, офис, и той ще се впишат в оформлението на дома home decor.купа от обвивката - Купата е изработена от естествена черупката от кокосов орех, затова всяка купа е уникална, экологична, е полезна за здравето и пълна с креативност кокосови купа.

Други функции

Най-добри сделки