.

.

Спасителна жилетка за кучета SILD, Спасителна жилетка за кучета, Флотационный Спасителна жилетка за домашни любимци с Уникални крила и със Светлоотразителни ивици, ?

Спасителна жилетка за кучета SILD, Спасителна жилетка за кучета, Флотационный Спасителна жилетка за домашни любимци с Уникални крила

BGN 11.39

Брой продукти
На склад

Някои кучета просто не са създадени за това, за да плуватДори и най-добрите плувци с кучетата се уморяват.Във водата могат да бъдат невидими опасности.Спасителни жилетки стопли на кучето си.По-лесно да забележите кучето си във водата. [Характеристики] : Спасителна жилетка за кучета е снабден с регулируеми найлонови ремъци, быстросъемными изкривени и велкро в областта на шията и корема домашен любимец.Система за захващане на велкро около корема и шията осигурява домашен любимец по-комфортна и надеждна фиксация, като предоставя подгонку по размер специално за гърдите, корема и шията на кучето. [Дизайн светоотражающего пояс] : на гърба се използват крила на ангел и светлоотразителни ленти, което увеличава удоволствието от плуване куче и ви позволява бързо да се определи състоянието на вашето куче във вода.Спасителна жилетка за кучета ще помогне на любимите си кучета станат звезди по време на плаване, ходене, каране на лодка, каране на сърф, ветроходство или други водни спортове. [Удобна дръжка за захващане] : Плаващ жилетка за кучета оборудвани със солидна спасителна дръжка отгоре.Много удобно пропуска на кучето, когато опускаешь си във водата или помагаш, да се измъкнем от водата.Здрава и удобна горна дръжка-capture е идеален за лесно спасение ръчно, когато кучето е в опасност. [Високо динамични и сигурност] : на Предния панел е оборудван с подвижен капак за гмуркане, който помага за поддържане главата на кучето и да го задържи над водата, той може да балансира и да предпазват кучето от задушаване по време на плаване, а нашата сигурна плаващ пяна ще помогне на вашето куче плува без умора. [Удовлетвореността на обслужване] : Ние гарантираме липса на дефекти на материалите и изработката в срок от 90 дни; дъвченето или злоупотреба изключени.Ако имате проблеми с нашите спасательным жилетка за кучета, моля, свържете се с нашия екип през "задайте въпрос" За получаване на професионална помощ. [Характеристики] : Спасителна жилетка за кучета е снабден с регулируеми найлонови ремъци, быстросъемными изкривени и велкро в областта на шията и корема домашен любимец.Система за захващане на велкро около корема и шията осигурява домашен любимец по-комфортна и надеждна фиксация, като предоставя подгонку по размер специално за гърдите, корема и шията на кучето. [Дизайн светоотражающего пояс] : на гърба се използват крила на ангел и светлоотразителни ленти, което увеличава удоволствието от плуване куче и ви позволява бързо да се определи състоянието на вашето куче във вода.

Други функции

Най-добри сделки