.

.

Премиум 45 бр./лот Пластмасова бутилка за мъгла ПАТ 100 МЛ Опаковки за Козметични грим Automizer Бутилка за Етерични масла, Парфюми (Цвят: със сребрист спрей, Размер: Синя б?

Премиум 45 бр./лот Пластмасова бутилка за мъгла ПАТ 100 МЛ Опаковки за Козметични грим Automizer Бутилка за Етерични масла, Парфюми

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Можете да го използвате за съхранение на козметика, почистване на спрея, мастило за пръскане на ръка или преносим флакона за дъвки и други течностиИзработен е от пластмаса, по-здрав и херметично, ефективно предпазва течността в бутилката.Малки бутилки с пистолет за еднократна употреба, идеални за ежедневна употреба.Той притежава добра герметичностью, и течността ще изтече.Може да се пере и за еднократна употреба.Може да се използва за дозиране и съхранение на повечето течности. и може да бъдат използвани отново и отново.Тези пластмасови флакони са идеални за пръскане с парфюм, вода за грим, цветна вода и други течности.Просто използвайте това с увереност.Материал : пластмаса Обем : 100 млупаковка в комплекта : Спрей x 45 бр. Моля, обърнете внимание : 1. Поради размера на измерване, произведени ръчно, така че може да е грешка в 0,1-0,5 инча. Поради ефекта на осветление и на друг монитор реалните цветове могат да се различават малко от изображението.

Други функции

Най-добри сделки