.

.

2 БР. Ястие за дизайн на ноктите Dappen 2 В 1, Стъклена Чиния за акрилна течност, прах, Кристален Купа за нокти/Ястие за акрилни нокти Dappen /Ястие за нокти Crown, Стъклена чини?

2 БР. Ястие за дизайн на ноктите Dappen 2 В 1, Стъклена Чиния за акрилна течност, прах, Кристален Купа за нокти/Ястие за акрилни

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 : Поставка за акрилни нокти Kyzistn dappen е направена от висококачествен стъклен материал, преносима и здрава за по-дълга употреба 【Лесно почистване】 : Поставка за прибори Kysistn нокти dappen лесен за почистване, можете да я изплакнете с вода.След използване на акрилна кисточек за ноктите за нанасяне на блясък или гел можете да използвате алкохол или ацетон, за да се превъзходно почистване на четината, без много усилия. 【 Широк спектър от приложения】 : Чиния за нокти Kyzistn dappen може да се използва за смесване на всички акрилни течности и прах, също може да се използва като свещници, пепелници книги, кутии за бижута, идеален за професионално маникюрного салон, училище нийл арт /нийл арт художник и на лични / за домашна употреба. 【Предпоставка включва】 : 2 бр., акрилна течна захар за нокти от кристално стъкло. 【Без риск за вашата покупка 】 : Ако не сте доволни от своите държач за кисточек за нокти в продължение на 12 месеца, бихме искали да ви предложим замяна или пълно възстановяване на средствата.Не чакайте, просто закупете акрилни титуляр за течности. Специална поставка за акрилни нокти dappen е направена от висококачествен стъклен материал, преносими и е здрав за по-дълга употреба.Чиния за нокти Kyzistn dappen може да се използва за смесване на всички акрилни течности и прах, също може да се използва като свещници, пепелници книги, кутии за бижута, идеален за професионално маникюрного салон, училище нийл арт /нийл арт художник и на лични / за домашна употреба.

Други функции

Най-добри сделки