.

.

BESTOYARD 1 Комплект Кристална Топка Тенис на Topper Офис Интериор, Офис Подаръци, Декоративни Кристални Сфера Кристал Притежателя Поставка Топка Яйце в Основата на Крист?

BESTOYARD 1 Комплект Кристална Топка Тенис на Topper Офис Интериор, Офис Подаръци, Декоративни Кристални Сфера Кристал Притежателя Поставка

BGN 7.28

Брой продукти
На склад

КРИСТАЛНА ТОПКА - С поставка кристална топка проста и стабилна употребаНе е нужно да се притеснявате за това, че той ще падне и ще се разбие.ПОДАРЪК за празник - Широк спектър на приложение, то може да бъде художествен занаят, десктоп украса, украса за дома и много други.ДЕКОРАЦИЯ на ПЛОТА - Кристална топка и изящна форма, която е подходяща за повечето помещения, като спалня и кабинет.УКРАСА ЗА ДОМА-Кристално чиста кристална топка със стойка като декоративен кристално кълбо може да бъде поставен на бюро или рафт, декориране на дома и офис площи.УКРАСА на КОРПУСА на телевизора - Декоративно основата на каботажните позволява хрустальному кълбо твърдо да застане върху работния плот и не ще му позволи лесно да се падне.Списък на пакетите 1 x кристална топка 1 x база Характеристики -Материал : изкуствен кристал Украса под формата на кристална топка -Размер : 6,00 X6,00 X6,00 см / 2,36 X2,36 X2 декоративна кристален сфера. -Цвят : Както е показано кристален сфера с поставка-Широк спектър на приложение, то може да бъде художествен занаят, десктоп украса, украса за дома и много други кристален сфера. -Произведено от висококачествени и устойчиви материали, декорация във формата на кристално кълбо безопасно и издръжлив, за да се използва като основа за яйца. -Прекрасен дизайн, кристално кълбо добавя по-ярко художествено дъх на вашия дом, а също и на друг жилищно пространство за украса на прозрачен кристал сфера. -Украса под формата на кристал сфера с поставка можете също така да поставите на бюрото си, прозорец или друго място, където да се радвате на стъклени топчета. -С отлично качество на изработката, тя може да бъде идеално вътрешна декорация за дома, офиса, магазини и други офис подаръци.Описание на продукта Обхват за гадаене Поставка, предназначена за стабилно поставяне, така че не е нужно да се притеснявате за счупят.държач за топки за голф Е декорация от кристални топки снабдена с поставка, креативен дизайн, подходящи за украса на дома или офиса. подаръци за офиса Изискан външен вид прави хората щастливи.

Други функции

Най-добри сделки