.

.

MXBAOHENG Wbt-1 Електрическа Ножица за плат Безжични Ножица за Плат Акумулаторна Машина за материя за Килими/Кожа/ Гума/ картон (1 Батерия и острието AB)

MXBAOHENG Wbt-1 Електрическа Ножица за плат Безжични Ножица за Плат Акумулаторна Машина за материя за Килими/Кожа/ Гума/

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

1 Удобен и преносим, с възможност за инсталиране на батерията и свържете към източник на захранване. Може да се режат многослойна тъкан, могат да се режат с S-образна форма.Разрез чист, без чеп. Ниско ниво на шум, благоприятното разсейване на топлината, батерията се зарежда напълно за 2 часа и може да работи непрекъснато (натиснете ключа и продължавайте да включват) в продължение на 1 час. Подходящ за дрехи, кожа, багаж и чанти, текстил, каучук, хартиената промишленост, килими, изделия ръчна изработка, чадъри и т. Диапазон на рязане (само за сведение) : Гъба, филц, трикотажный памук : в рамките на 15 мм; Облекло, текстил, тъкани, трикотаж, завеси : в рамките на 8 мм; Фибростъкло, изкуствена кожа, гума, мокет, мека пластмаса, хартиени изделия : в рамките на 5 mm; Кожа, карбон, арамидное влакна : в рамките на 3 мм.

Други функции

Най-добри сделки