.

.

SILYHEART Персонализирани Колие с Името на Майката, Произведено по Поръчка Колие с Окачване с Името във формата на Сърце за Жени, Колие с Надпис Сърце, Ръчно изработени ?

SILYHEART Персонализирани Колие с Името на Майката, Произведено по Поръчка Колие с Окачване с Името във формата на Сърце за Жени,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

? Колие с детски крака : Това е оригинално колие за мама, произведено специално за това, за да се превърне в новата мама / да вземе душ в чест на бебето, безплатен гравиране с име и специална дата за прашка ? ДЪЛЖИНА Височина на кулон : 1,3 инча. Изберете стил на колиета, натиснете "Персонализиране сега", изберете цвят колиета и посочете имена, датата или дума по ваш избор надпис шрифт. ? УНИКАЛЕН - Потребителски номер / Година на раждане / Начална огърлица; ✦ като прост и изтънчен влизането колиета Можете да персонализирате : - Печелившите числа, година на раждане, незабравимата датата, възраст, номер на екипа, дата на годишнина от. Смислени Имена, Конкретни Думи, фамилно Име, Име на бебето. ✦ Идея за подарък за някого, когото обичаш : Прекрасен подарък за дете, за деца, двойки, любовник, съпруга, приятелка, гадже, майка, дъщеря, баба, наны, закон и най-добри приятели. ✦ Съвети за грижа за бижута за вас : 1. Съхранявайте ги на сухо и хладно. Избягвайте контакт с парфюм, сапун.No директен контакт с топлина или излагане на слънце. Преди да вземете душ и да си легнете, махнете украса и да ги съхранявате на сигурно място. Използвайте само мека четка, полируйте мека кърпа, като фланела без кърпичка, микрофибър.

Други функции

Най-добри сделки