.

.

3-Пинов Конектор за свързване на адаптера, Външната лампа E26 с розетка, Крушка E27 2/3 конектор за контакти, Сплитер-Конвертор за видео камери за наблюдение на верандат?

3-Пинов Конектор за свързване на адаптера, Външната лампа E26 с розетка, Крушка E27 2/3 конектор за контакти, Сплитер-Конвертор за

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Адаптер с 3 шипа】 Гнездо на електрически крушки могат да бъдат свързани до 2/3 контакт контакт (тип A/B) и 1 гнездото за електрическата крушка, която осигурява по-широк спектър от приложения 【Високо качество и безопасност на】Контакти осветителни тела, изработени от огнестойкого материал PBT, устойчиви на топлина и трайни. Този външен лампа с розетка отговаря на стандартите в САЩ. 【Електрически характеристики】 Обхвата на напрежение на адаптера за контакти E26/E27 : 0-125 В променлив ток, мощност : 1250 W; Този адаптер за електрически крушки не са подходящи за употреба във влажни помещения. 【Широко приложение】 Този удължител за обекти, подходящи за гараж, работилница, мазе, веранда, тераса, улични осветителни тела на Хелоуин, камери за сигурност. 【Лесна инсталация】 Просто изключете лампата, извадете осветителна крушка и просто прикрутите адаптер.Ако имате някакви проблеми или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас директно. Диапазон на напрежението на адаптера за контакти E26/E27 : 0-125 В променлив ток, мощност : 1250 W; Този адаптер за електрически крушки не са подходящи за употреба във влажни помещения.

Други функции

Най-добри сделки