.

.

Адаптер USB-hub, Сплитер Хъб USB3.0, зарядно устройство 4 в 1, 4-Портов Универсален Аксесоар за преносим компютър за разширяване, високоскоростен пренос на данни, поддържа ?

Адаптер USB-hub, Сплитер Хъб USB3.0, зарядно устройство 4 в 1, 4-Портов Универсален Аксесоар за преносим компютър за разширяване,

BGN 5.74

Брой продукти
На склад

Сплитер USB30 поддържа скорост на трансфер 300mbps, което е удобно при свързване и възпроизвеждане.Този USB-хъб може да поддържа 4 устройства едновременно, без да губи при това на сигурността на данните.Лесно четене на твърд диск с капацитет 10 Тона, с док-станция с порт захранване, което позволява лесно да управлявате твърд диск с голям капацитет.Поддържа трансфер на големи файлове само за броени секунди, този център може да бъде изпълнена между мобилни устройства за съхранение на данни за трансфер на файлове. аксесоар за преносим компютър поддържа свързване на клавиатурата и мишката и ясно определя тяхното работно състояние.0 поддържа скорост на трансфер 300mbps, че може да се включите и да играе, практично. Този USB-хъб може да поддържа 4 оборудване едновременно, без да се губи сигурността на данните. Лесно считывайте твърд диск 10 T, докинг станция с пристанище храна, лесно се управлява, твърд диск с голям капацитет. Поддържа трансфер на големи файлове само за броени секунди, този център може лесно да се използва между мобилни устройства за съхранение на данни за трансфер на файлове. Аксесоар за преносим компютър поддържа свързване на клавиатурата и мишката и ясно показва тяхното работно състояние.Параметри : Тип на продукта : Концентратор Материал : ABS Интерфейс : USB3.0 x 4 Дължина на линията : прибл. 1 метър / 3,3 фута Парцел в Списъка : 1 х hub.

Други функции

Item Type:
Hub
Material:
ABS
Interface:
USB3.0 x 4
Line Length:
Approx. 1 meter / 3.3ft
Package List:
1 x Hub:
Най-добри сделки