.

.

Шапка за душ за жени, 3 бр. Непромокаеми Найлонови Шапки за Вана, Множество Шапка за душ, Стилна Сатен Шапка за Коса, Двупластова Еластичната Шапка за Душ за жени, Шап?

Шапка за душ за жени, 3 бр. Непромокаеми Найлонови Шапки за Вана, Множество Шапка за душ, Стилна Сатен Шапка за Коса, Двупластова Еластичната

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Отличен материал】 Нашата шапка за душ, изработен от висококачествени полиестерни влакна и висококачествен материал EVA, която е полезна за здравето, экологичен и приятен за кожата 【Няколко цвята за избор】 3 непромокаеми шапки за душ, 3 различни цветови комбинации, различни цветови стилове за мъже и жени. 【Перфектен дизайн】 Тази шапка за душ, изработен от висококачествена еластична лента и меки, като от коприна, плат, няма да навреди на косата, не сдавит кожата на главата, множество, без деформации, без избледняване на цвета. 【Размер】 27 см /10,6 инча в диаметър, подходящ за мъже, жени и деца. 【Широк спектър от приложения】 Нашата шапка за душ красив и практичен, можете да защитите косата си от намокания по време на душ, както и може да се използва за грим, измиване на лицето, готвене и т. Параметри Материал : висококачествена полиэфирное влакна + висококачествен водоустойчив материал Размери : 27 см/10,6 инча в диаметър Цвят : Има 3 различни цвята (както е показано) Количество : 3 бр Забележка : Моля, разберете, че цветът на реалните неща могат да се различават от снимките, поради проблеми с осветлението, когато снимате.

Други функции

Най-добри сделки