.

.

Държач за мобилен телефон с точков стена на арматурното табло, който е съвместим с RAM Truck 2013-2018 и 2019 + RAM 1500 Classic с отточна стена 20 mm - е Съвместим с iPhone и Android (един балон ?

Държач за мобилен телефон с точков стена на арматурното табло, който е съвместим с RAM Truck 2013-2018 и 2019 + RAM 1500 Classic

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

[ОБОРУДВАНЕ за конкретния автомобил] Разработен специално за моделите на RAM Truck 1500, 2500, 3500 и 2019 + RAM 1500 Classic 2013-2018 г освобождаването, това е планина за арматурното табло е идеално разположен в центъра на арматурното табло. [НАДЕЖДНО да защитите телефона] Ни планина за арматурното табло RAM Truck е цельнометаллическое основа и е предназначен за надеждно задържане на вашия телефон, дори и на най-неравен терен. [ИЗДРЪЖЛИВ и лесен монтаж] ни планина за арматурното табло RAM truck е монтирана в горната част на арматурното табло, с помощта на оригиналните винтове, които вече има в живота на арматурното табло. просто ги извадете, поставете определяне на мястото и сменете винтове. [НАДЕЖДНА СИСТЕМА], След затягане и фиксиране на вашето устройство нашата планина за централна арматурното табло RAM Truck никъде няма да останат, дори и наистина ухабистых писти или извън него.Той е създаден за работа в най-тежки терени, така че разгледайте я с увереност. [ОГРАНИЧЕНА доживотна гаранция] Бъдете спокойни, знаейки, че сте застраховани от дефекти на производителя, както и 30-дневна гаранция за връщане на парите.Изберете нашата планина за телефон dash с пълна увереност.Ако ни титуляр за телефон RAM Truck някога ще спре да работи така, както беше обещано при нормална употреба, ние с удоволствие ще го замени. ъпгрейд вашия RAM TRUCK.ИДИ В ОЧИТЕ!Търсите най-надеждно решение за закрепване на телефона към вашия RAM Truck 1500, 2500, 3500 2013-2018 г. издаване или RAM 1500 Classic 2019+?Стойка за телефон единична топка RAM truck от Bulletpoint Mounting Решения - това е пълен комплект, който позволява надеждно фиксиране на вашия телефон.Нашият универсален пружина титуляр за телефон се отваря до 3,4 инча и е съвместима с повечето мобилни телефони i Phone и Android.Гладък матиран скоба от въглеродни влакна + кевлар е различна здравина и лекота.Той е оборудван с вградени винтове за накатывания, които позволяват лесно да се коригира позицията на вашия телефон.КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО В КОМПЛЕКТА? 1x Метална щипка за таблото с инструменти за монтаж сензацията 20 мм 1x Стандартен хибрид скоба от въглеродни влакна + кевлар 7 см 1x Универсален държач за мобилен телефон с пружинным на стена (разширяема до 3,4 инча) БЪРЗА инсталация инсталацията е толкова проста, както откручивание 2 винта в арматурното табло, инсталация цельнометаллического основата на място и фиксирането му на същите 2 винта.

Други функции

Най-добри сделки