.

.

Титуляр гъба Smile, Бяла Органайзер за о-Гъби за Баня и Кухненски мивки, Държач за мивка с вендузата (Гъба в комплекта не са включени)

Титуляр гъба Smile, Бяла Органайзер за о-Гъби за Баня и Кухненски мивки, Държач за мивка с вендузата (Гъба в комплекта не са включени)

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Висококачествен хранителен материал】 е Изработен от висококачествена ABS-материал, нашия титуляр за гъби трайни и устойчиви на деформация, държач за гъби, може бързо да се почиства и поддържа сухи при миене на съдове 【Намаляване на всички плотове】 Нашата поставка за гъби в присоске е предназначена за поддържане на ред в зоната за пране.Благодарение на кръгла губкам-смайликам поставка за съхранение на гъби леко се побира навсякъде кухненски мивки, предотвратяване на замърсяване и намокряне гъби-усмивки на кухненската мивка или в банята. 【Лесна инсталация】 Нашия титуляр гъба е лесен за инсталиране.Просто почистете и подсушете повърхността на мивки, натиснете притежателя гъби на повърхността на мивката и выдавите въздуха, да го задържа здраво на място.След това поставете гъба с смайликом в патрон за гъби, и готово!. 【Здрава издънка】 Притежателя гъба може да присасываться до всички чисти, гладки повърхности, като огледала, стъкло, плочки, плочи от неръждаема стомана, железни плочи, алуминиеви пластини и пластмасови плочи.Идеален за кухнята, работното място, баня, работилница, лаборатория, класната стая или офис черупки. 【Широко се използва】 Нашия титуляр за гъби да се придържа към всяка чиста, гладка повърхност, което го прави идеален за употреба в банята, подсобной или кухненската мивка, на гърба или на някоя друга чиста, гладка повърхност.Нанасяне на вазелин на нещастници работи най-добре. 【Висококачествен хранителен материал】 е Изработен от висококачествена ABS-материал, нашия титуляр за гъби трайни и устойчиви на деформация, държач за гъби, може бързо да се почиства и поддържа сухи при миене на съдове. 【Намаляване на всички плотове】 Нашата поставка за гъби в присоске е предназначена за поддържане на ред в зоната за пране.Благодарение на кръгла губкам-смайликам поставка за съхранение на гъби леко се побира навсякъде кухненски мивки, предотвратяване на замърсяване и намокряне гъби-усмивки на кухненската мивка или в банята. 【Лесна инсталация】 Нашия титуляр гъба е лесен за инсталиране.Просто почистете и подсушете повърхността на мивки, натиснете притежателя гъби на повърхността на мивката и выдавите въздуха, да го задържа здраво на място.След това поставете гъба с смайликом в патрон за гъби, и готово!. 【Здрава издънка】 Притежателя гъба може да присасываться до всички чисти, гладки повърхности, като огледала, стъкло, плочки, плочи от неръждаема стомана, железни плочи, алуминиеви пластини и пластмасови плочи.

Други функции

Най-добри сделки