.

.

Hotlion Планински Кристал Котката Нашийник за Кучета С Кристалалми и Кристали Нашийник за Домашни Любимци Кожена Каишка Коте, Кученце Регулируем Нашийник за Малки Ку?

Hotlion Планински Кристал Котката Нашийник за Кучета С Кристалалми и Кристали Нашийник за Домашни Любимци Кожена Каишка Коте, Кученце

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

❤【За размера на】 Моля, внимателно измерва се на врата на вашето куче, за да потвърди правилния размер, преди да поръчате, този регулируем нашийник за кучета с шипове се предлага в 6 размера, XXS = 5,9"-8,27", XS = 8,66"-11,02", S = 10,63"-12,99", M = 11,42"-14,96", дължина на каишка е 9,84"-16,54", широчина 0,59-0,79"" ❤【Дизайн】 Кристална блестящ кристал, кадифена яка за кучета, котки и малки кученца, диамант, приложено към този яката, със специален изработка, кристали и здраво вградени в нашийник за кучета, тяхното не е лесно да падне. ❤【Материал】 : Здрав нашийник за домашни любимци от изкуствена кожа от мек плат материал на каишка.Този материал е здрав, изсъхва бързо, гъвкаво и сверхмягкий. ❤【Неочакван подарък】 : Куче - едни от нашите най-добри приятели, и ние трябва да им поднесе достоен подарък за Коледа или за рождени дни.На вашия домашен любимец ще го харесат, а в този кожен яка за кучета вашето дете ще изглежда като джентълмен. ❤【Подходящ за】 е Подходящ за малки, средни и големи кучета като чихуахуа, йоркшир, френски булдог, дакел, бийгъл, шнауцер, пудели.Boxer, Питбул, бул териер.Голдън ретривър, лабрадор-ретривър и т. ❤【За размера на】 Моля, внимателно измерва се на врата на вашето куче, за да потвърди правилния размер, преди да поръчате, този регулируем нашийник за кучета с шипове се предлага в 6 размера, XXS = 5,9"-8,27", XS = 8,66"-11,02", S = 10,63"-12,99", M = 11,42"-14,96", дължина на каишка е 9,84"-16,54", широчина 0,59-0,79"". ❤【Дизайн】 Кристална блестящ кристал, кадифена яка за кучета, котки и малки кученца, диамант, приложено към този яката, със специален изработка, кристали и здраво вградени в нашийник за кучета, тяхното не е лесно да падне. ❤【Материал】 : Здрав нашийник за домашни любимци от изкуствена кожа от мек плат материал на каишка.Този материал е здрав, изсъхва бързо, гъвкаво и сверхмягкий. ❤【Неочакван подарък】 : Куче - едни от нашите най-добри приятели, и ние трябва да им поднесе достоен подарък за Коледа или за рождени дни.На вашия домашен любимец ще го харесат, а в този кожен яка за кучета вашето дете ще изглежда като джентълмен. ❤【Подходящ за】 е Подходящ за малки, средни и големи кучета като чихуахуа, йоркшир, френски булдог, дакел, бийгъл, шнауцер, пудели.Boxer, Питбул, бул териер.Голдън ретривър, лабрадор-ретривър и т.

Други функции

Най-добри сделки