.

.

Operitacx 1 Комплект Аксесоари за Коледната Елха para Decoraciones Коледен Декор Коледа Topper Лък декорация За Коледната Елха Окачване За Коледната Елха Коледни Декори Украса Лъ?

Operitacx 1 Комплект Аксесоари за Коледната Елха para Decoraciones Коледен Декор Коледа Topper Лък декорация За Коледната Елха Окачване

BGN 6.71

Брой продукти
На склад

Коледни Висящи Декорация : Украса със собствените си ръце също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, им се радвате Украса на Коледна елха : Класическа коледна украса, стилно и красиво бижу, може да се създаде уютна и щастлива атмосфера.Бонбони от тръстика за окачване Коледна елха : Изработени от висококачествен материал, не изчезват, са портативен и лек на размер, както и многократна употреба.Оформяне на дърво коледна топперов : Изработени от висококачествен материал, за трайно и продължително използване, не изчезват, преносими и леки, а също и за многократна употреба.Свирки за елхи : Тези орнаменти могат да се мотае на коледни елхи или публикувате на други места, които желаете.Коледни Висящи Декорация : Украса със собствените си ръце също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, им се радвате. Украса на Коледна елха : Класическа коледна украса, стилно и красиво бижу, може да се създаде уютна и щастлива атмосфера.Бонбони от тръстика за окачване Коледна елха : Изработени от висококачествен материал, не изчезват, са портативен и лек на размер, както и многократна употреба.Оформяне на дърво коледна топперов : Изработени от висококачествен материал, за трайно и продължително използване, не изчезват, преносими и леки, а също и за многократна употреба.Свирки за елхи : Тези орнаменти могат да се мотае на коледни елхи или публикувате на други места, които желаете.Списък на пакетите в 12 x Украса от топки за покритие 1 x Украса под формата на петолъчна звезда 6 x Украшения във формата на патерица 1 x Украса под формата на буквенной стикери 1 x Украса под формата на banta Характеристики - Цвят : както е показано на фигура декорация за коледната елха. - Това е идеалното бижу за Коледа, сватби, помолвок, годишнини, партита направи си САМ Украса. - Материал : Пластмаса Декор за празнични партита. - Лесно да го поставите навсякъде, където искате, можете да го използвате като украса на помещения и виси на стената или на входната врата, можете да го закачите отвън на дървета с някои други коледни украшения. - Класически коледен дизайн за украса на врати, за да създадете празнична атмосфера, като повече забавни декорации от коледните бантов. - Изработени от материали с отлично качество, те са здрави и безопасни за по-дълга употреба коледната украса.

Други функции

Най-добри сделки