.

.

Салатница KIZQYN Керамични купи за кухнята, за gruels, зелена салата, Макарони, супа, Десерт, сервиране и т.н. - Чаша за съдомиялна машина, микровълнова печка и фурна (Цвят: B)

Салатница KIZQYN Керамични купи за кухнята, за gruels, зелена салата, Макарони, супа, Десерт, сервиране и т.н. - Чаша за съдомиялна

BGN 18.23

Брой продукти
На склад

Гъвкавост : Тези чаши са идеални за всеки тип предястия, ястия или вечеря в закрити помещения или на открито у дома, в кафенето, ресторанта, зони за самообслужване, на парти, събитие, във вътрешния двор, на басейна, на пикник в парка, на къмпинг, в училище и дори в разглеждане на забележителностиКухнята е готова.Компактно се сгъва и освобождава достатъчно място за други прибори за хранене в кухненския шкаф.Класически ярко-бели купа се съчетават с повечето от съществуващите прибори за хранене. Набор от мисок е идеален за готвене на gruels, супа, ядки, салати, плодове, ориз и юфка без разливане.Идеален за семейни вечери, за съхранение на продукти, готвене овесена каша за закуска, ресторантско обслужване, партита и празнични подаръци.За разлика от други материали керамични чаши не съдържат вредни пластмаси, кадмий или олово. Никога не се притеснявайте за това, че вредните вещества, попадащи в храната си.Сейф за микровълнова фурна, миялна машина, фурна и хладилник. Микровълнова фурна, миялна машина, фризер и готварска печка безопасни. те не съдържат чипове и изглеждат чисто нови дълги години.Те издържат на топлина, независимо дали е в съдомиялна машина, микровълнова печка или фурна. в тях има достатъчно място за цял асортимент от порции - зеленчуци, салати, плодове, супа, пържени картофи, тестени изделия, готови съставки и т. Са идеални за по-големи ястия, не се притеснявайте за това, че храната или супа разольются Име на продукта : Купа Материал : керамика Стил : Японский1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2 В комплекта не са включени елементи, различни от купи, както е показано на снимките на стоката.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 3-5 мм, благодаря.5 Ние приветстваме вашето участие и обратна връзка, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.

Други функции

Най-добри сделки