.

.

Комплект от 6 теми, черен японски чугун кана (30 мл / 900 мл) с 4 чаени чаши (по 2 унции всяка), заварочным устройство за ламарина, чай и стойка.

Комплект от 6 теми, черен японски чугун кана (30 мл / 900 мл) с 4 чаени чаши (по 2 унции всяка), заварочным устройство за ламарина, чай и

BGN 19.99

Брой продукти
На склад

?【Полезен ЧАЙНИК】: "Kendal Tetsubin", като великолепен чугун чайник, може да поеме хлорни йони във водата и отделят йони желязоПродължителната употреба на алкохол може да запълни запасите от йона на желязо в организма, което е елемент от своята кръв за формоване.Правилното пиене може да не е само за запълване нуждите на организма, но и водят здравословен начин на живот. ?【Идеалният чай】 : В този чай са включени четири малки чаени чаши по 2 унции поставка за чайника и чугун чайника.Пълен обем на вода в японски чайник е 900 мл / 30 грама, а реалният обем на използване - 750 мл / 25 грама.Тежък чугун maker могат да подобрят вкуса на чай и е по-добре да запази топлината. ?【ИЗИСКАН И ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 : Капак и корпус от тигана отвътре са покрити с тисненой антикорозионна емайл.Класически дизайн на този чайник ни позволява да създавате невероятни визуални ефекти.Може да се използва като прекрасна колекция за любителите на чай и чудесен подарък за близки и приятели. ?【Лесна за ПОЧИСТВАНЕ И ПОДДРЪЖКА на】 : заварочный апарат от неръждаема стомана помага за отделяне на чай от вода и могат лесно да бъдат проверени и почистени.Напълно покрит с емайл, на вътрешната повърхност помага да се запази първоначалният вкус и чистота на чай и да се предотврати появата на ръжда. ?【Гаранция за високо качество】 : В случай на вредни ние обещаваме да ви предложим нова замени безплатно или да ви предостави пълно възстановяване в рамките на един месец. Японски чугун чай комплект от 6 теми, черен със стойка, изработени от трайни желязо, има лек гланц эмалевое покритие вътре, за да се предотврати корозия.Корпус гласове с дизайн във формата на глави на максимум.Шапката пирон символизира силата и красотата на традиционната японска култура.Изделия от чугун, равномерно загрява и запазват топлината, ценени в цял свят за красота, издръжливост и отлично качество.Освен варене на чай, можете също да използвате този чайник директно на печката за отопление на вода.

Други функции

Най-добри сделки