.

.

Bettomshin 5 бр. Държач за Чинии 15,98W Вид Закачалки За Плочи от Неръждаема Стомана Невидима Стена, Куки за Стени Съвместими Декоративни Плочи Куки Титуляр за Съдове Златн?

Bettomshin 5 бр. Държач за Чинии 15,98W Вид Закачалки За Плочи от Неръждаема Стомана Невидима Стена, Куки за Стени Съвместими Декоративни

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Размер на изделия】 Дължина : 406 мм/15,98", подходящ за захващане на кръгли или квадратни декоративни панели с диаметър около 16 см 【Висококачествени, здрави материали】 Нашите настолни закачалки изработени от висококачествена неръждаема стомана, и желязо, и повърхността оцинкована.Продуктът притежава предимствата на износоустойчивост, корозионна устойчивост, лесно се поддава на ржавлению или корозия, а също и красив външен вид. 【Уникален дизайн】 Тези настолни закачалки и куки почти незабележими отпред, благодарение на подвижни надлъжна извори.Лесен за използване и здраво се поставя в чиния, без да се притеснявате за това, че тя выскользнет. 【Обхват】 идеален за антични чинии, художествени чинии, пури в ограничени бройки чинии, керамични чинии, фотопластинок, места за хранене чинии, десертни чинии, маруля чинии, коледни чинии и така нататък.Отличен за окачване на чинии за демонстрация. 【Съдържанието на опаковката】 5 бр. х поставка за чинии.Спецификация закачалки за чинии Bettomshin : Име на продукт : Закачалка за чинии Марка : Bettomshin Дължина : 406 мм / 15,98 "Форма : W Вид Материал : неръждаема стомана и желязо Цвят : златист Обработка на повърхност : поцинкована Описание : 1. Изработен е от неръждаема стомана и желязо, поцинкована, устойчиви на корозия и издръжлив на употреба. Идеална за демонстрация подбрани бижута, сватбени коледни чинии, мисок и тави 3. Подходящ за захващане на кръгли или квадратни декоративни панели с диаметър около 16 см. Тези лентови закачалки и куки почти невидими с предната страна благодарение на извори разширение на дължина.Лесен за използване и плътно се притиска към чинията, без страх, че тя выскользнет.Начин на инсталиране : 1. Задайте монтиране на куката на стената. Поставяне на декоративни чинии за стената закачалка за чинии. Най-накрая, можете да окачите стенни закачалка за чинии по стената куки. Действително продукт може да се различава от показаната на снимката се дължи на осветление и настройки на цвета на всеки отделен монитор.Моля, имайте предвид малката разлика в цвета. Всички размери са само за ваша информация. допуска грешка на данни в рамките на 2-3 мм. Благодаря ви за вашето разбиране. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Съдържание на пакета : 5 бр.

Други функции

Най-добри сделки