.

.

Раници за момичета, раница, чанта-непоседа с чанта за обяд, детска раница за училище, играчки-непоседа за момичета, облекчаване на стреса.

Раници за момичета, раница, чанта-непоседа с чанта за обяд, детска раница за училище, играчки-непоседа за момичета, облекчаване

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

进口 Найлон подплата.Само ръчно пране. ?Голям Размер на раницата : 17 "x11,8"x7,5", 24,5 л; Опаковка за обяд : 10,2 "x7,9"x6,3"; Калъф за дръжки : 8,2 "x2,7".Тази училищна чанта е достатъчно голяма, за да побере всички необходими на детето неща.Подходяща за партита, училище, къмпинг, самолета, пътуванията. ? Голям капацитет : Основен джоб x1, в който е лесно да поставите книги и папки формат А4; вътрешен джоб x1 слот, в който може да сложите на лаптопа; предни джоба x1, за книги в различни категории.; чанти за канцеларски материали x1, побиращи химикалки, моливи, акварел и други канцеларски материали, от които се нуждаете всеки ден; мрежест страничен джоб x2, в който може да сложите чаша за вода и един чадър. ? Забавни раници : Уникален дизайн на училищни чанти дава възможност на децата по-забавно да прекарват свободното си време. ? Лесен училище чанта : Лек училище чанта може да се използва като добър избор за децата в училище и пътуване, а удебелена порести на уплътнението може по-добра защита на гръбначния стълб на детето, чантата е изработена от нейлонового материал за предотвратяване на драскотини и разкъсвания. ? Подаръци за момичета : Училищна чанта, която можете да използвате в много случаи, може да улесни децата да учат и пътуват, и това е чудесен подарък за децата в началото на учебната година.Ако имате някакви въпроси относно тази чанта, моля, не се колебайте да се обадите в центъра за обслужване на клиенти, ние ще се погрижат за вас 24 часа в денонощието.

Други функции

Най-добри сделки