.

.

Набор от пододеяльников Duvetex Grey с кичурите Queen, Меки и дишащи олекотена завивка с бродерия в стил шебби-шик за всички сезони, Комплект спално бельо в стил бохо от 3 те?

Набор от пододеяльников Duvetex Grey с кичурите Queen, Меки и дишащи олекотена завивка с бродерия в стил шебби-шик за всички сезони, Комплект

BGN 18.99

Брой продукти
На склад

【Отлична пропускливост на въздух】 Комплект пододеяльников с дрямка е изработена от 100% выстиранной микрофибър, която е трайна, не се и може да абсорбира влагата, като осигурява комфортна и дишаща сън през цялата нощПлатът се обработва с традиционните измиване и специално на процеса на определяне на цвят, за да се намали избледняване, при запазване на мекота и комфорт.Сив комплект спално бельо в стил бохо queen ще ви представя несравнима мекота на страхотна цена. 【Дизайн на бродерии в стил шебби-шик】 В пододеяльнике grey queen се използва двустранен дизайн A B, основен тон е направена в однотонном цвят.Дизайн на модела и процеса на плетене представляват прост бохемски стил.Летен комплект пододеяльников, придающий му даде усещане за потертого шик, може лесно да се съчетае с всеки интериор на спалнята.Пухени в стил бохо queen size и ще ви стане най-добрият избор за подарък за приятелите и семейството си в празничния сезон. 【Обмислен дизайн】 7 ъглови завязок и цип осигуряват сверхточную кацане на настоящият одеяла, стеганое одеяло и пуховое одеяло, като не им позволява да се плъзне в един куп.Голяма открита с цип ви спестява време, на промяна на своята практика.Дизайн калъфка-плик, плосък и удобен, без усещане на чуждо тяло. 【Съвети за грижа】 Моля, не изтривайте му едновременно с дрехи в тъмен цвят, за да избегнете оцветяване.Машинно пране със студена вода и сушене в перална машина при ниска температура, да не се избелва.Поради матирана повърхност комплект спално бельо boho и за защита на процеса на ворсования пододеяльника се препоръчва да се обръщате комплект спално бельо при пране, или можете да се перат заедно с торби за дрехи, за да се намали износването на тъканта. 【Че можете да получите】 Нашия чаршаф с дрямка е на разположение в бяло, розово-сиво, бежевом и шалфейно-зелени цветове, всеки цвят съответства на размера twin (68 "x 90", 1 бр. възглавници 20 "x 26"), queen (90 х 90", 2 бр. възглавници 20 "x 26") и king (104 "x 90", 2 бр. възглавници 20 "x 36") по ваш избор, надявам се, вие можете да намерите комплект пододеяльников, който ще ви хареса. 【Отлична пропускливост на въздух】 Комплект пододеяльников с дрямка е изработена от 100% выстиранной микрофибър, която е трайна, не се и може да абсорбира влагата, като осигурява комфортна и дишаща сън през цялата нощ.Платът се обработва с традиционните измиване и специално на процеса на определяне на цвят, за да се намали избледняване, при запазване на мекота и комфорт.Сив комплект спално бельо в стил бохо queen ще ви представя несравнима мекота на страхотна цена.

Други функции

Най-добри сделки