.

.

MANCHAP 8 БР 7-7,8-Инчов Дървена Парче за Бродерия с дупка, Непълни Предварително Пробити Дървени кръгове с Висящи въжета, Кръгли Сглобяеми Дискове, сглобяеми секции за з?

MANCHAP 8 БР 7-7,8-Инчов Дървена Парче за Бродерия с дупка, Непълни Предварително Пробити Дървени кръгове с Висящи въжета, Кръгли

BGN 11.70

Брой продукти
На склад

【КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ】 Тези пробити дървени секции са изработени от висококачествена естествена с кората на бор, обикновен дървен материал, с който лесно се работи и тя е здраваВнимателно се смила до получаване на гладка повърхност, така че те да имат гладка текстура и приятен на допир вид. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 Предварително пробити дървени кръгове са с диаметър от 7 до 7,8 инча.Предварително се нарязват с дебелина 0,78 инча.Вие ще имате общо 8 такива празни дървени кръгчета.Достатъчно, за да отговарят на вашите множество творчески нужди. 【Лесно подвешивается】 В комплекта са включени връзка канап с дължина 10 метра.А в кръгли дървени дискове предварително обучени и малки дупки, за да можете да ги закача.Ако искате да украсите коледна елха или направете подвесное украса, можете да изпълнява тази работа с помощта на този подвесного кабел. 【УНИВЕРСАЛЕН】 Нашите дървени сглобяеми кръгове лесно, покрити с лак, и се придържат.Идеален за пирографии, лазерни проекти, рисуване, изгаряне на дървото, великденски и коледни украси, сватбени бижута, изработени по поръчка на дървени табели, подаръци бирок, дървени занаяти и т. 【ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИТЕ】 Всички клиенти, прави пазаруването в магазина ни, имат право в 30-дневна гаранция за връщане на парите и 7x24-часова поддръжка по електронната поща.Всичко, което правим, е за това, за да направите покупка безгрижни.Ако това са дървени парчета с дупки - това, което ви е необходимо, добавете ги в кошницата си!. 【КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ】 Тези пробити дървени секции са изработени от висококачествена естествена с кората на бор, обикновен дървен материал, с който лесно се работи и тя е здрава.Внимателно се смила до получаване на гладка повърхност, така че те да имат гладка текстура и приятен на допир вид. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 Предварително пробити дървени кръгове са с диаметър от 7 до 7,8 инча.Предварително се нарязват с дебелина 0,78 инча.Вие ще имате общо 8 такива празни дървени кръгчета.Достатъчно, за да отговарят на вашите множество творчески нужди. 【Лесно подвешивается】 В комплекта са включени връзка канап с дължина 10 метра.А в кръгли дървени дискове предварително обучени и малки дупки, за да можете да ги закача.Ако искате да украсите коледна елха или направете подвесное украса, можете да изпълнява тази работа с помощта на този подвесного кабел. 【УНИВЕРСАЛЕН】 Нашите дървени сглобяеми кръгове лесно, покрити с лак, и се придържат.Идеален за пирографии, лазерни проекти, рисуване, изгаряне на дървото, великденски и коледни украси, сватбени бижута, изработени по поръчка на дървени табели, подаръци бирок, дървени занаяти и т.

Други функции

  :
Най-добри сделки