.

.

VESAFE ГУМИТЕ, Безжична система за контрол на налягането в гумите на АВТОБУСА, ремарке, автобус, Дом на колела, на пето колело, включително усилвател на сигнала и 6 прот?

VESAFE ГУМИТЕ, Безжична система за контрол на налягането в гумите на АВТОБУСА, ремарке, автобус, Дом на колела, на пето колело, включително

BGN 127.99

Брой продукти
На склад

?【5 режима на аларма за безопасно шофиране】VESAFE RV ГУМИТЕ следи в общо 17 гуми с помощта на 5 различни режима на аларма за високо / ниско налягане в гумите, температура, протечке гуми и време на автономна работаСтойностите на сигналите могат да се настройват в зависимост от вашите нужди.Алармата се задейства, когато налягането в гумите ще бъде с 20% по-висока, или с 10% по-ниски от предварително зададени стойности. ?【Точно отчитане на Голям екран】Монитор за налягане на гумите се показва точни данни за всяка гума в реално време в продължение на 5 секунди, гледайки всички свързани гуми.При възникване на извънредни условия ще се издава звукови и видимо предупреждение. ?【Ниска консумация на енергия и дълъг живот】 Мониторът поддържа преминаване до 5000 мили при пълно зареждане.Сензори гуми са противоугонными и издръжливи, срок на служба на батерията е до 2 години.Батериите може да се замени след тяхната употреба. ?【Автоматично свързване и икономичен режим】 Мониторът автоматично преминава в режим на заспиване / събуждане при засичане на движение или можете да го събуди чрез натискане на екрана.За тегленото моторно превозно средство с ремарке ГУМИТЕ автоматично се включва / изключва при определяне на разстоянието. ?【Професионална подкрепа и съвети】 1) Дръжте други електронни устройства далеч от монитора. 2) се Препоръчва да се използва усилвател на сигнала за намаляване на смущения между датчици и монитор. 3) Не се колебайте да се свържете професионална подкрепа на VESAFE в случай на възникване на проблеми.Това не е продуктът, за които трябва постоянно да се следват, в случай на възникване на проблем устройство ще подаде звуков сигнал и замигает червената крушка.Така че, поставете го някъде в рамките на периферна точка.Опитайте се да запазите монитор настрана от друга голяма електроника.Ако ви се налага да се използват удължители клапани, ние силно препоръчваме да използвате метални пълнители клапани straignt. никога не използвайте гумени или пластмасови пълнители клапани.Потребителите могат да го повали на предното стъкло с помощта на вендузи.Инсталирайте го на арматурното табло, с помощта на входящи в комплекта пластмасова лента.Високо налягане : повишаване на налягането на 20% или повече от изходните налягане.Ниско налягане : загуба на налягането на 10% или повече от изходните налягане.Висока температура : вътрешна температура гуми предварително определена стойност или по-висока.

Други функции

Най-добри сделки