.

.

Безплатна карта с памет McBoot от Septpenta Fmcb за по-тънка конзола PS2, щепсела и да играе, по-голям капацитет 64 MB, стартирането на игри от USB диск или твърд диск, за геймърите PS

Безплатна карта с памет McBoot от Septpenta Fmcb за по-тънка конзола PS2, щепсела и да играе, по-голям капацитет 64 MB, стартирането на

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Марка Septpenta предлага голямо разнообразие от електронни продукти 3 C, като например компютри, телевизори, мобилни телефони, слушалки, електронни албуми, конзоли за видеоигри, високоговорители, мрежови карти, зарядни устройства и така нататъкНие също така предлагаме разнообразно фотооборудование, индустриално оборудване, улично обзавеждане, детски играчки, стоки за домашни любимци, селскостопанска техника и т. 【ЩЕПСЕЛА И да играе】 Безплатен Mc Boot се свързва с конзолата и работи.Помага да се играят игри на вашия USB флаш устройство или външен твърд диск (изисква MX4 SIO). 【64 MB ПАМЕТ】 На картата с памет с достатъчно място за съхранение на файлове и игри, че просто трябва да геймърите PS2. 【РЕТРО ИГРИ】 Безплатна карта на Mc Boot от FMCB ви позволява да играе на класическата игра за PS2 с много лесно управление. 【ПРИЛОЖИМО】 Тази безплатна карта с памет Mc Boot формат FMCB е подходящ за тънка конзола PS2. Голям капацитет 64 МБ, което е достатъчно основание за използване. 【МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС】 Карта памет е направена от висококачествен ABS-материал, който се отличава с издръжливост, стабилност и е много траен. 【ЩЕПСЕЛА И да играе】 Безплатен Mc Boot се свързва с конзолата и работи.Помага да се играят игри на вашия USB флаш устройство или външен твърд диск (изисква MX4 SIO). 【64 MB ПАМЕТ】 На картата с памет с достатъчно място за съхранение на файлове и игри, че просто трябва да геймърите PS2. 【РЕТРО ИГРИ】 Безплатна карта на Mc Boot от FMCB ви позволява да играе на класическата игра за PS2 с много лесно управление. 【ПРИЛОЖИМО】 Тази безплатна карта с памет Mc Boot формат FMCB е подходящ за тънка конзола PS2. Голям капацитет 64 МБ, което е достатъчно основание за използване. 【МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС】 Карта памет е направена от висококачествен ABS-материал, който се отличава с издръжливост, стабилност и е много траен.Параметри : Тип продукт : Карта на Mc Boot без FMCBМАТЕРИАЛ : АВЅСкапитал : 64 Мбприменение : за PS2 Thin Machine Caution : OPL V1.0 в момента е в процес на разработка, така че, ако използвате картата FMCB за PS2 MX4 SIO, моля, използвайте друга карта с памет за запазване на игри на данни.При използване for Fortuna FMCB, моля, не поставяйте всяко устройство, слот за карта памет на конзолата, преди да влезе в екрана на менюто.

Други функции

Item Type:
FMCB Free McBoot Card
Material:
ABS
Capacity:
64MB
Applicable:
For PS2 Thin Machine
Caution :
OPL V1.2.0 is Currently in Development, So if You Use an FMCB Card for PS2 MX4SIO, Please Use Another Memory Card to Save Game Data.:
When Using the for Fortuna FMCB, Please Do Not Insert Any Device into the Console's Memory Card Slot Before Entering the Menu Screen.:
Package List:
1 x FMCB Free McBoot Card:
Най-добри сделки