.

.

FAVOMOTO Ядки С натъртвания Ядки С Натъртвания Автомобилни Колела 20pcs Автомобилни Ядки С Первази Шапки С Первази Шапки С Натъртвания автоаксесоари Ядки С натъртвания ?

FAVOMOTO Ядки С натъртвания Ядки С Натъртвания Автомобилни Колела 20pcs Автомобилни Ядки С Первази Шапки С Первази Шапки С Натъртвания

BGN 9.95

Брой продукти
На склад

Външния вид на красив и запомнящ се, обвивка е Здрава и износостойкаяТрайност, устойчивост на удар здравина, Устойчивост на разкъсване, изложени на въздействието на масла, химикали и много други.Приложимо към оригиналната версия на колата, не засяга използването на оригиналния автомобил. перфектното бижу за главината на колелото на колата си, ефективно защитава болт от корозия.Седалките са с натъртвания изглеждат луксозно и очарователно, че ще даде на вашия автомобил някаква цветова гама и индивидуалност.Външния вид на красив и запомнящ се, обвивка е Здрава и износостойкая.Трайност, устойчивост на удар здравина, Устойчивост на разкъсване, изложени на въздействието на масла, химикали и много други.Приложимо към оригиналната версия на колата, не засяга използването на оригиналния автомобил. перфектното бижу за главината на колелото на колата си, ефективно защитава болт от корозия.Седалките са с натъртвания изглеждат луксозно и очарователно, че ще даде на вашия автомобил някаква цветова гама и индивидуалност.Функция-Цвят : както е показано по -Материал : пластмаса - Размер : 3,5x3,5 см. на Помещение включва 20 х винтови капачки на главините, 1 х скоба.

Други функции

Най-добри сделки