.

.

Hemoton 9 бр., Организаторите, Бижута, Лакомство За Рожден Ден, са подбрани Полк, Открита Поставка, Сватбени U-образни Фигури За Кифли, щанд За Закуски, Подложки За Маса, П?

Hemoton 9 бр., Организаторите, Бижута, Лакомство За Рожден Ден, са подбрани Полк, Открита Поставка, Сватбени U-образни Фигури За Кифли, щанд

BGN 9.24

Брой продукти
На склад

акрилНа много нива стелажи -акрилна витрина от акрил материал, прозрачен, с висока разделителна способност.Поставка за кифли "ШВЕДСКА маса" -U-образен дизайн, стилен и практичен, удобен за сортиране и съхранение.ПРОЗРАЧНИ ПЛАСТМАСОВИ РАФТОВЕ -акрилна поставка за дисплея на U-образна форма, стилен и практичен, удобни за сортиране и съхранение.Поставка за демонстрация десерти за кифли - достъпен подарък за сватба, участието, Свети Валентин, годишнина, рожден ден, Коледа или деня на майката.АКРИЛНА ПОСТАВКА ЗА ДИСПЛЕЯ - форма, изглежда много стилно и очарователно.На много нива стелажи -акрилна витрина от акрил материал, прозрачен, с висока разделителна способност.Поставка за кифли "ШВЕДСКА маса" -U-образен дизайн, стилен и практичен, удобен за сортиране и съхранение.ПРОЗРАЧНИ ПЛАСТМАСОВИ РАФТОВЕ -акрилна поставка за дисплея на U-образна форма, стилен и практичен, удобни за сортиране и съхранение.Поставка за демонстрация десерти за кифли - достъпен подарък за сватба, участието, Свети Валентин, годишнина, рожден ден, Коледа или деня на майката.АКРИЛНА ПОСТАВКА ЗА ДИСПЛЕЯ - форма, изглежда много стилно и очарователно.В комплекта са включени 3 x изложбени щандове Особености - U-образен дизайн, стилен и практичен, удобен за сортиране и съхранение. - Материал : акрил. - Цвят : Прозрачен. - Помогнете поддържа къщата си в чистота и ред, бързо и ефективно да намерите това, което ви трябва. - Акрилен материал, прозрачен, с висока разделителна способност. - Размер на опаковката : около 12,00 X11,00 X7,00 см / 4,72 X4,33 X2,76 инча. - Създаване на максимално пространство за съхранение в малки пространства, можете да поддържате компютъра си в ред. - Стабилен дисплей, подходящ за десерт, торта и други екрани за съхранение.Информация за стоки, поставка за кифли Buffet е Направена от висококачествен материал за трайно и дългосрочно използване. мулти-поставка, която може да се класифицира, да поставите своите неща, е практично и удобно. поставка за десерти за кексчета можете да Ги използвате, за да съхранявате вашите, десерти и т., акрилна поставка за кифли реалистична и стилна, разкрасяване на вашата стая и дом.

Други функции

Най-добри сделки