.

.

UINI 2 Опаковки Модерни Декоративни покрива възглавница, Калъфка от фолио с бяло Злато с Размер 20x20 Сантиметра, Калъфки за възглавници с Геометрични линии, Меки Кадиф?

UINI 2 Опаковки Модерни Декоративни покрива възглавница, Калъфка от фолио с бяло Злато с Размер 20x20 Сантиметра, Калъфки за

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【Мек материал】 : Къс плат кадифе, мека и гладка на допир, приятни за жените, децата и домашните животниГеометрични калъфки от златно фолио, подходящи за всеки сезон, украса на тържества. 【Размер само на 2 опаковки бели и златни покрива възглавница (без вложки). 【Изящна изработка】 : Бели и златни калъфки със скрит цип, дизайн лесен и красив.Приказно калъфки за домашен интериор със златен декор придават на вашия дом чувство за йерархия, правят го по-интересен и красив. 【Модно украса за дома】 : Бели и златни калъфки могат да бъдат идеално се комбинира с различни предмети от домашния интериор, като легла, дневна с диван, спалня, кола, балкон, пейка и т. 【Гаранция за удовлетвореност 】 : Ако имате някакви въпроси по отношение на бели и златни покрива възглавница, моля, не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип за обслужване на клиенти 7x24h да реши за вас на всички проблеми.Магазин UINI предлага луксозни и висококачествени стоки за дома във всекидневния си живот.НАШЕТО предимство. Супер кадифе материя-Чиста кадифе плат придава на нашите чехлам за покрива възглавница е мека текстура, което ги прави трайни и без бръчки. Стилен дизайн в райе - Дизайн с изчистени геометрични линии отговаря на модните тенденции и придава на вашето усещане за пространство на класическата тежест и достойнство. Невидима светкавица -Тайната светкавица просто подобрява външния вид на своята практика за възглавници и ви позволява лесно да поставите и извадите вътрешния пълнеж. Коледна украса-Може да е идеално се комбинира с различни коледни украшения, като например легло, хол, разтегателен диван, спалня, кола, балкон, пейка и т., Производство на детайли.Материал : меко кадифе.Размер : 12x20 инча; 16x16 см; 18x18 инча; 20x20 см; 22x22 инча; 24x24 инча. Опаковка : 2 х бели калъфки за възглавници (без вложки).Поддръжка пране на машинно пране (ръчно), топла / студена вода, естествено изсушаване на въздуха, без гладене. Моля, позволете отклонение от 1-2 см, от-за ръчно рязане и шиене. Поради разлика в монитора има малка разлика в цвета между действителния продукт и снимка.

Други функции

Най-добри сделки