.

.

MXGLBFH Въже За почистване на автомобили |Регулируемо Въже За почистване с възможност за завъртане на 360 ° | богат на функции на Въртящата Въже, Инструменти за почиства?

MXGLBFH Въже За почистване на автомобили |Регулируемо Въже За почистване с възможност за завъртане на 360 ° | богат на функции на Въртящата

BGN 15.20

Брой продукти
На склад

❤【Филтър 】Чанта от микрофибър е изработен от солидна неръждаема стомана, лек и издръжливДръжката се състои от три телескопични детайли, които са заедно при завой, което позволява лесно да се регулира на дължина.Освен това, конструкцията с дупка за окачване на улеснява съхранението му. ❤【Регулираща се на 180 ° въже за почистване на】Предназначена за бързо прибиране на реколтата, корона на стената въже се регулира на 180 °.Гъвкава глава ви помага лесно да се абсорбира в трудно достъпните кътчета, които спестяват усилия на височина и в тясното пространство.Особено отлична при почистване на високи тавани и под мебели. ❤【Свалящ се и моющаяся наставка за парцал】 Нашите съвети от микрофибър са с размер 11,5 инча, което е достатъчно голямо, за домакински прибиране на реколтата.Изработени от тънки и дебели микрофибър, те не съдържат кърпичка, сверхпрочны и лесно да се отстранява за почистване.Тази швабру от микрофибър могат да се перат в колата и използвате отново до 3 месеца.Ние ви предлагаме да закупите допълнителни сменяеми дюзи за швабр. ❤【Мокро и сухо почистване】 Работи като мокро въже със стандартни почистващ средства или като сухо въже за почистване на стени и тавани.Вътрешната част на кръга е направена от шенилна, която е мека и абсорбира влагата.Лесно премахва замърсявания, развод, е подходящ за влажно почистване.В това време отвън се намира космати микрофибър, която улавя прах, косми и отпадъци.Това го прави идеален инструмент за избърсване на прах. ❤【Широко приложение】 Тази многофункционална въже е идеален за почистване на стени, високи тавани, вентилатори, лайсни, ъгли, прозорци, автомобили, под битова техника и мебели.Също работи на всички повърхности, включително ламинат, винил, плочки, паркет и т. Ако има някакви проблеми с покупката си, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ви осигуряваме бърза подмяна или връщане на парите.Описание : Името на продукта : Пране на 360 градуса Материал на продукта : неръждаема стомана + коралов руно Коралов руно : материал от коралов руно, мек и деликатен.Электростатическая адсорбция на прах и пух.Приложими сценарии на : кухня, всекидневна, спалня, пол, дъното на леглото, автоупаковка включва : Комплект : 1 бр. Дюзи за отопление на главата : 1. Поради ефекта на осветление и монитори цветовете могат леко да се различават.

Други функции

Най-добри сделки