.

.

Защитна мрежа за домашни котки, ширина 1/2/3/4/5/6 м, Защитна мрежа от падане, Фехтовка за Балконного прозорци, Стълби за вътрешно Външно Балконного прозорци, стълби (Раз

Защитна мрежа за домашни котки, ширина 1/2/3/4/5/6 м, Защитна мрежа от падане, Фехтовка за Балконного прозорци, Стълби за вътрешно

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Здрав материал】 е Изработена от висококачествен полиестер, мека, здрава, устойчива на счупвания, устойчив на атмосферни влияния и ухапвания и ужилвания за продължителна употреба 【Защитна мрежа от падане】 Окото и може да се предотврати падането на обувки, детски играчки и други предмети от прозорците, тераси и стълбищни balusters, осигуряване на добра сигурност за защита на минувачите от случайна повреда. 【Сигурна защита】 Ефективно предотвратява падането на вашия домашен любимец от балкона или на прозореца, осигурява безопасност на вашия домашен любимец, когато той спи, играе близо до прозорец или да се целува на един хълм. 【Размер】 Дебелината на въже 5 мм, а на всяка дупка е с размери 5 см х 5 см Изберете положение, което трябва да се предпази, и осигуряване на тази защитна мрежа.Подходящ за всякакъв вид прозорци, тераси, тераси, стълби и така нататък. 【Лесна инсталация】 Защитна мрежа за стълби за деца проденьте на основата на мълния през специални отвори в краищата или през дупките на мрежата, и след това го закрепете на перилах.Описание на продукта : Ефективно предотвратите падането на вашия домашен любимец / дете от балкона или на прозореца, осигурете безопасността на вашия домашен любимец / дете, когато той спи, играе близо до прозорец или да се целува на един хълм.И може да е добре проветрено, без да се налага постоянно да се грижите за вашия домашен любимец / дете.Спецификация : Материал : полиестер въже Дебелина : 5 мм, Размер на дупките на мрежата : 5x5 см Цвят : бял Функции : Можете да го търка директно кърпа и сапун, или директно да го изчисти.Когато ти не трябва да им се насладите, можете да го сгънете и удобно да се съхранява.Пратката включва : 1x защитна мрежа за домашни любимци Забележка : ★ 1. Размерът на продукта е посочен само на ръка, точност 1-3 cm, моля да надделее в насипно състояние. Моля, имайте предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението. Обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси, свързани с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим и ще решим за вас в рамките на 24 часа.

Други функции

Material:
Polyester
Rope Thickness:
5mm
Mesh Hole Size:
5x5cm
Color:
White
Features:
You can wipe it directly with towel and soap, or you can directly clean it. When you not need use it, you can fold it up and store it conveniently.:
Package Include:
1x Pet Safety Net:
Notice:
★ 1. Product size is purely manual measurement, there is 1-3cm error, please prevail in kind.:
★ 2. Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
★ 3. Customer Care, If you have any product related questions, please feel free to contact us, we will answer and solve for you within 24 hours. :
Най-добри сделки