.

.

Червило Мръсотия За Устни Устойчиви Кадифени Петна За Устни Многоцелеви За устните И Бузите Антипригарная Чаша Не Избледнява Блясък За Устни, Грим, Козметика Офиц?

Червило Мръсотия За Устни Устойчиви Кадифени Петна За Устни Многоцелеви За устните И Бузите Антипригарная Чаша Не Избледнява Блясък За

BGN 20.06

Брой продукти
На склад

【Гаранция за обслужване на】Ако имаш счупени продукт или не сте доволни от нашия продукт, моля, свържете се с нас и ние ще положим всички усилия, за да Ви предложим най-доброто решение 【Кална текстура, фина и освежаваща】В червило използва безпрецедентен "кална"шарка.Това не е Течност, която се използва Обикновена глазура за устни, както полутвердая "мръсотия".Кал за устни изглежда суха, но в действителност тя е Копринена и плътна.Много се разтяга.Кална шарка е По-тънка и полупрозрачна, което ви позволява лесно да създадете Въздушен грим за устни под формата на мека мъгла. 【Матиран и придающий обема на устните】 С помощта на филтър за микродермабразио създайте идеален ефект на грим с ефект на мека мъгла, лесно скрива бръчките върху устните си и направете устните по-обемни. 【Трайно чаша с незалепващо покритие】 Добавете Овлажняващи съставки, но не сухи, на специална кал текстури, за да се отстрани трайно держалось на устните си.Ефект на грим се запазва за дълго време И не е Толкова лесно да се придържа към чаша. 【Двойно приложение За устните И Бузите】Течна кал И Много Подходящ За нанасяне върху бузите Или Очите, както И Сенките за очи.Лесно създаване на Атмосфера С помощта на грим от същия Цвят.Четка корона във формата на сърце ви позволява лесно да изберете цвят И очерчивать форма на устните.Червило Мръсотия Устойчиви кадифени петна за устни Многоцелеви за устните и бузите антипригарная чаша Не избледнява блясък за устни, Грим, козметика официалната директно Очила за устни, червило мръсотия устойчиви кадифени петна за устни, многоцелеви за устните и бузите Антипригарная чаша Не избледнява блясък за устни, Грим, козметика официалната директно Материал : пластмаса Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 25 гр Размер на опаковката : 7,5x3x2,5 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.) Продукти включват : 1x червило за устни кал.

Други функции

Най-добри сделки