.

.

Система сгъстен въздух за пейнтбол на резервоара Gurlleu от въглеродни влакна HPA (Празна бутилка) (21 куб. инча / 4500 паунда на квадратен инч)

Система сгъстен въздух за пейнтбол на резервоара Gurlleu от въглеродни влакна HPA (Празна бутилка) (21 куб. инча / 4500 паунда на квадратен

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Обемът на бутилката : 0,35 л / 21 куб см, размер на резби гърлото на : M18x1,5-6 H.Работно налягане : 30 Mpa/300 bar/ 4500 паунда на квадратен инч, Хидростатично изпитване на налягане : до 50 Mpa, минимално налягане на разкъсване : до 102 Ипп. Сертифициране : Одобрено от CE (не е одобрена от DOT).Срок на услугата : до 15 години.Материал : Подложка от алуминиева сплав AL6061, корпус обмотан углеродным фибри и фибростъкло.В сравнение с традиционните стоманени цилиндри, лека, стабилна производителност, висока устойчивост на корозия, липса на магнитните свойства.Приложение : Пълнеж от газ, авариен бягство, противопожарно дъх, леко дишане за гмуркане и гмуркане с шнорхел, спасяването на кораби, чиста енергия, презареждане на пушки PCP и пейнтбола, медицинска помощ и спасяване на ситуацията в мините и т. се използва Широко в противопожарна, химическата промишленост, морско търговско корабоплаване, лабораторията, мина, за склад, фабрика и металургията, може да се използва в различните дихателни апарати с положително налягане.In Обемът на бутилката със сгъстен въздух.Стандартен размер на конец M18x1.Гладка външна повърхност.Лесна инсталация и работа с вашата газова станция и регулатор на зареждането.Стандартен цикъл на производствения процес за осигуряване на качеството и безопасността на продуктите. - Може да се използва при зареждане на газ, авариен спасение, пожаротушении, подводен дишането, спасяването на живота на кораби, чиста енергия, дишането за гмуркане с шнорхел, зареждане на пушки на РСР и пейнтбола, предоставянето на медицинска помощ и при извънредни ситуации в мините. - Широко се използва за гасене на пожари, химическа промишленост, транспорт, лаборатория, мина, нефтехранилища, склад, фабрика и металургията.

Други функции

Най-добри сделки