.

.

Навигация за Сърфиране 304 Козметична Закачалка за кърпи за баня от неръждаема стомана, за стенен монтаж – Лесни за инсталиране Куки за топъл кърпи - Кухненски кука ?

Навигация за Сърфиране 304 Козметична Закачалка за кърпи за баня от неръждаема стомана, за стенен монтаж – Лесни за инсталиране

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Избрания дизайн】 Висококачествена метална закачалка за кърпи с лазерно рязане в стил "Рок музика", внимателно вырезаннаяВнимание : поради изисквания на дизайна парче се получава остър.Моля, обърнете внимание, за да не поцарапаться по време на инсталацията!. 【Осъществяване】 Една закачалка за кърпи с 4 винтови анкерами и 4 винта (кърпи в комплекта не са включени).Размери : 16 "L x 1,4"D x 4,7"H, което е точно подходящ размер, за да отговори на най-разнообразните нужди в целия вашия дом. 【Чудесен държач за кърпи】 е Изработена от неръждаема стомана 304, предпазва от корозия или ръжда, достатъчна дебелина, здрав, не се огъват и не се разграждат с течение на времето. 【Закачалка за кърпи за декора на стените на банята】 Тази закачалка за кърпи подходящ за баня, кухня, коридори, хол, басейн, спални и т. Добавете допълнително подвесное съхранение във всяка стая. 【ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност】 Можете да дадете на приятелите си като подарък.Ако не сте доволни от покупката или е повреден, моля, свържете се с нас, ние своевременно направим връщане и замяна на стоки за вас. 【Избрания дизайн】 Висококачествена метална закачалка за кърпи с лазерно рязане в стил "Рок музика", внимателно вырезанная.Внимание : поради изисквания на дизайна парче се получава остър.Моля, обърнете внимание, за да не поцарапаться по време на инсталацията!. 【Осъществяване】 Една закачалка за кърпи с 4 винтови анкерами и 4 винта (кърпи в комплекта не са включени).Размери : 16 "L x 1,4"D x 4,7"H, което е точно подходящ размер, за да отговори на най-разнообразните нужди в целия вашия дом. 【Чудесен държач за кърпи】 е Изработена от неръждаема стомана 304, предпазва от корозия или ръжда, достатъчна дебелина, здрав, не се огъват и не се разграждат с течение на времето. 【Закачалка за кърпи за декора на стените на банята】 Тази закачалка за кърпи подходящ за баня, кухня, коридори, хол, басейн, спални и т. Добавете допълнително подвесное съхранение във всяка стая. 【ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност】 Можете да дадете на приятелите си като подарък.Ако не сте доволни от покупката или е повреден, моля, свържете се с нас, ние своевременно направим връщане и замяна на стоки за вас.Най-добрият избор за вашата баня Изискан дизайн с 5 куки, на повече места и по-практично, устойчиви на корозия и водоустойчивост, това е чудесно място за закачане на кърпи и най-добрият избор за вашата баня.

Други функции

Най-добри сделки