.

.

Маркер за външната повърхност на Markal B-Paintstik Solid Paint, диаметър 11/16 инча, дължина 4-3/4 инча, Червен (опаковка от 12 броя)

Маркер за външната повърхност на Markal B-Paintstik Solid Paint, диаметър 11/16 инча, дължина 4-3/4 инча, Червен (опаковка от 12 броя)

BGN 7.67

Брой продукти
На склад

Съчетава в себе си издръжливост на боята и простотата на използването на моливИдеален за контрол на качеството на сглобяване на части, цветово кодиране, идентификация на дефекти и обща маркировка.Следи за гладки, неравни, ръждясали или мръсни повърхности.За нанасяне върху метал, дърво, пластмаса, бетон, гума, стъкло, картон и хартия.Не съдържа олово, нетоксичен; в стандарт Paintstik (11/16 "), използвани от притежателите № 101 и №102. Обхват на нанасяне : от -50 ° F до 150 ° F (от-46 ° C до 66 ° C). Съчетава в себе си издръжливост на боята и простотата на използването на молив.Идеален за контрол на качеството на сглобяване на части, цветово кодиране, идентификация на дефекти и обща маркировка.Следи за гладки, неравни, ръждясали или мръсни повърхности.За нанасяне върху метал, дърво, пластмаса, бетон, гума, стъкло, картон и хартия.Не съдържа олово, нетоксичен; в стандарт Paintstik (11/16 "), използвани от притежателя № 101 и №102. Обхват на етикетирането : от -50 ° F до 150 ° F (от-46 ° C до 66 ° C).Червен маркер плътен слой боя.За нанасяне върху метал, дърво, пластмаса, бетон, гума, стъкло, картон и хартия.Не съдържа олово, нетоксичен. Обхват на етикетирането : от -50 градуса по Целзий до 150 градуса по Фаренхайт (от 46 градуса по Целзий до 66 градуса по Целзий).В резултат на това се получава маркер, който е по-чист, по-лесно и по-ефективно използване на боя и четка.Нашата широка гама от маркери paintstik включва в себе си повече от 20 уникални формули, за да отговори на всички нужди.От екстремно студени условия (-50 градуса по Целзий), докато на произведения на изкуството с висока температура (2200 градуса по Фаренхайт). B-3/8" използва притежателя № 107.

Други функции

Най-добри сделки