.

.

Имат залепваща лента Pro Tapes с дължина 2 инча (48 мм) x 6 ярда, син мат. Еластичната лента джобен размер. Произведено в САЩ. Държат се здраво, лесно се отстранява.

Имат залепваща лента Pro Tapes с дължина 2 инча (48 мм) x 6 ярда, син мат. Еластичната лента джобен размер. Произведено в САЩ.

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Черно, Бяло, Синьо, Ярко Синьо, Зелено, Лилаво, Жълто, Червено, Кафяво, Тюркоазено, Маслинено-сиво, Кафяво, кестеняво, СивоФлуоресцентни светлини : Зелени, Оранжеви, Жълти, Розови, светлосини.Тъканта основа с покритие.Матирано покритие / Не отразява светлината. Лесно се отстранява с повечето повърхности.Лесно е препълнен и в двете посоки.Лесно писане на маркери.Хастар : Памучен плат.Лепило на базата на синтетичен каучук.Якост на опън : 50 килограма на сантиметър.Удължаване на : 4%. Обща дебелина : 11 mils.Адхезия към стомана : 75 мл / инч. Работна температура : 50 ° F до 180 ° F. Временно задържане - лесно се отстранява. на разположение 20 цветове за отличаване на вашето облекло.Отбележете си кутии с хардуера или багаж.Професионален направи гаф се отличава с висока конформностью.Се придържа към неравния терен.Използвайте за скриване на кабели за захранване.Сигурно покриване на опасност да се спъне.Pro Gaff широко се използва в производството на изкуства и развлечения.Добре забележими цветове за маркиране на етапи.Изберете цвят към почти всяка повърхност.Синята 11-миллиметровая професионална тиксо премиум-клас с повишена здравина.Може да се използва за временно съхраняване, цветово кодиране, етикетиране и етапи за маркиране.Лесно късане на ръка (в двете посоки), здраво държи и лесно се отстранява. Чисто премахната от повечето повърхности.Добре се приспособява към неравния терен.Залепваща лента Pro Gaff gaffers е предназначена за използване в и извън помещения при температура от 50 до 200 градуса по Целзий.Тази рулетка gaffer е с размер 2 инча на 6 ярда и се произвежда в САЩ компания Pro Tapes.Синята 11-миллиметровая професионална тиксо премиум-клас с повишена здравина.Може да се използва за временно съхраняване, цветово кодиране, етикетиране и етапи за маркиране.Лесно късане на ръка (в двете посоки), здраво държи и лесно се отстранява. Чисто премахната от повечето повърхности.Добре се приспособява към неравния терен.Залепваща лента Pro Gaff gaffers е предназначена за използване в и извън помещения при температура от 50 до 200 градуса по Целзий.Тази рулетка gaffer е с размер 2 инча на 6 ярда и се произвежда в САЩ компания Pro Tapes.Pro Gaff от Pro Tapes - това е професионално 11-миллиметровая matte тъканта, тиксо, широко използвана в концертни зали, като правило, описващ сцени, етикетиране на сгради оборудване и временно поставяне на осветление или кабели по време на представления.

Други функции

Най-добри сделки