.

.

SWEETOP 2 БР. Калъф За Автомобилния предпазен Колан, малка перука на темето за Колан на Автомобила за Сигурност, Тампон върху Рамото за Възрастни и Деца, богат на функци?

SWEETOP 2 БР. Калъф За Автомобилния предпазен Колан, малка перука на темето за Колан на Автомобила за Сигурност, Тампон върху Рамото

BGN 54.60

Брой продукти
На склад

?【Лесна инсталация】Наплечники колан на автомобила е много лесна за инсталиране, те са снабдени с трайни велкро, само трябва да откопчавам, сложете колан, а след това отново затегнете гоТова е много удобен и многофункционален практичен калъф за колан на автомобила за сигурност. ?【Многоцелеви】 : накладки за колан може да се използва в автомобили, багажа, самолети, както и на вашите сумочках, чанти за бебешки памперси, чанти за голф, куфарчета с плечевыми колани и на удобно за вас място и защита на облекчава локалното налягане на раменете си. ?【Лекота на използване и на устойчивостта на】 Лесен монтаж на подложки за предпазен колан на автомобила, без инструменти.Просто отваряте го, перекидываете чрез колан и затворите за по-лесен достъп. ?【Защита на сигурността на】 Тези меки висококачествени наплечники за колан, подходящи и за възрастни жени и деца.Това може да осигури по-добра амортизация в случай на авария или злополука и защита на раменете си от нараняване. ?【Кратък плюшено материал】 Този калъф за колан изработен от висококачествен материал, мек на допир, екологично чисти и полезни за здравето.Ефективно предотвратява триенето на предпазен колан за врата, осигурявайки ви максимално удобен за шофиране. ?【Лесна инсталация】Наплечники колан на автомобила е много лесна за инсталиране, те са снабдени с трайни велкро, само трябва да откопчавам, сложете колан, а след това отново затегнете го.Това е много удобен и многофункционален практичен калъф за колан на автомобила за сигурност. ?【Многоцелеви】 : накладки за колан може да се използва в автомобили, багажа, самолети, както и на вашите сумочках, чанти за бебешки памперси, чанти за голф, куфарчета с плечевыми колани и на удобно за вас място и защита на облекчава локалното налягане на раменете си. ?【Лекота на използване и на устойчивостта на】 Лесен монтаж на подложки за предпазен колан на автомобила, без инструменти.Просто отваряте го, перекидываете чрез колан и затворите за по-лесен достъп. ?【Защита на сигурността на】 Тези меки висококачествени наплечники за колан, подходящи и за възрастни жени и деца.Това може да осигури по-добра амортизация в случай на авария или злополука и защита на раменете си от нараняване. ?【Кратък плюшено материал】 Този калъф за колан изработен от висококачествен материал, мек на допир, екологично чисти и полезни за здравето.

Други функции

Най-добри сделки