.

.

3 бр. стоматологични инструменти, професионални клечки за зъби за почистване на зъбите, хирургически инструмент за премахване на зъбната плака от неръждаема стома?

3 бр. стоматологични инструменти, професионални клечки за зъби за почистване на зъбите, хирургически инструмент за премахване на зъбната

BGN 4.79

Брой продукти
На склад

✅【Висококачествени материали】 Нашите стоматологични инструменти, изработени от 100% хирургическа неръждаема стомана марка 304, които са много трайни и трайни, не са податливи на корозия и са напълно безопасни ✅【ЕФЕКТИВНО】 Стоматологични инструменти, които бързо се отстраняват петна от зъбен камък и са идеални за безболезнено премахване на плаката от зъбите.Можете да ги добавите в ежедневието си за грижа за зъбите и постоянно почистване на зъбите. ✅【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Нашите комплекти за хигиена на устната кухина са уникална резную дръжка, която улеснява използването.Остра паста за зъби са опаковани в силиконов калъф. никога не се притеснявайте, че върховете на остри поранятся. ✅【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Професионални клечки за зъби могат да работят за зъболекари, възрастни, деца, както и за вашите домашни любимци.Те лесно се поддържат чисти и стерилизирани. ✅【Че ще получите】 Нашите стоматологични инструменти се предлагат с 1 стоматологическим огледало, 1 стоматологическим сензор, 1 стъргалка за отстраняване на зъбен камък и лъжица за премахване, както и в хигиенично опаковка с футляром. ✅【Висококачествени материали】 Нашите стоматологични инструменти, изработени от 100% хирургическа неръждаема стомана марка 304, които са много трайни и трайни, не са податливи на корозия и са напълно безопасни. ✅【ЕФЕКТИВНО】 Стоматологични инструменти, които бързо се отстраняват петна от зъбен камък и са идеални за безболезнено премахване на плаката от зъбите.Можете да ги добавите в ежедневието си за грижа за зъбите и постоянно почистване на зъбите. ✅【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Нашите комплекти за хигиена на устната кухина са уникална резную дръжка, която улеснява използването.Остра паста за зъби са опаковани в силиконов калъф. никога не се притеснявайте, че върховете на остри поранятся. ✅【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Професионални клечки за зъби могат да работят за зъболекари, възрастни, деца, както и за вашите домашни любимци.Те лесно се поддържат чисти и стерилизирани. ✅【Че ще получите】 Нашите стоматологични инструменти се предлагат с 1 стоматологическим огледало, 1 стоматологическим сензор, 1 стъргалка за отстраняване на зъбен камък и лъжица за премахване, както и в хигиенично опаковка с футляром.Основни инструменти за грижа за зъбите : Ние знаем, че често не искате да похарчите много пари за посещение на зъболекар, и ние разбираме, че искате да намерите най-добрия набор от стоматологични инструменти за максимално почистване на зъбите и грижа за устната кухина.

Други функции

Най-добри сделки