.

.

Литиева бутилка CrazyCap - Самоочищающаяся и UV пречистване на вода. Бутилка за вода от неръждаема стомана с двойни стени и вакуум изолация.

Литиева бутилка CrazyCap - Самоочищающаяся и UV пречистване на вода. Бутилка за вода от неръждаема стомана с двойни стени и вакуум изолация.

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Литиево-йонна бутилка за ПРЕЧИСТВАНЕ на вода с мощен от ултравиолетовите лъчи - открийте любимата технология на вашето семейство!Вградени директно в рамките на осп, нашите трудолюбиви лъчи имат една и съща дължина на вълната, че и ултравиолетовата радиация, използвана за дезинфекция на операционни, водоочистных съоръжения и други тежки предметиУнищожава различни микроорганизми в питейната вода.Трети страни тестове убиват 99,99% от ешерихия коли във вашата вода.САМОПОЧИСТВАЩ глътка в отговор и се отпуснете!Литиева бутилка предотвратява размножаването на неприятни миризми вътре си бутилки с вода.На ВСЕКИ ЧАС мощни ултравиолетови лъчи в капака активира автоматично, като поддържа вашата бутилка прясна и чиста, като премахва неприятната миризма и ежедневие смрад от бутилки.ЛЕКОТАТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ е Толкова лесно, че дори и децата могат да го направят!Само два пъти натискане на капака, ще можете да се насладите на чиста питейна вода, независимо от това, дали сте у дома, на къмпинг, на спортната площадка или в опашката за пазаруване за родителите. ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА 18/8 : Бутилка LYT е изработена от вакуумна изолация с двойни стени от неръждаема стомана 18/8.Предназначена е за запазване на съдържанието на студено в продължение на 12 часа и горещо в продължение на 6 часа. 100% не съдържа бисфенол А. Магнитен беспортовый кабел за зареждане на осп се зарежда с помощта на патентована технология беспортовой зареждане, която гарантира липсата на течове на вода в устройството, което го прави СВЕРХВОДОНЕПРОНИЦАЕМЫМ. ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ.Ние ви гарантираме абсолютно удовлетворение от използването на бутилки LYT.Ако сте недоволни от стока, върни го за 100% връщане или замяна, без никакви въпроси.Литиево-йонна бутилка за ПРЕЧИСТВАНЕ на вода с мощен от ултравиолетовите лъчи - открийте любимата технология на вашето семейство!Вградени директно в рамките на осп, нашите трудолюбиви лъчи имат една и съща дължина на вълната, че и ултравиолетовата радиация, използвана за дезинфекция на операционни, водоочистных съоръжения и други тежки предмети.Унищожава различни микроорганизми в питейната вода.Трети страни тестове убиват 99,99% от ешерихия коли във вашата вода.САМОПОЧИСТВАЩ глътка в отговор и се отпуснете!Литиева бутилка предотвратява размножаването на неприятни миризми вътре си бутилки с вода.

Други функции

Най-добри сделки