.

.

Опаковка Гланц за устни, Като Цвят Червило, за Дълготрайна Хидратация, Температура, Влага, промяна на Цвета, Промяна на Цвета, Хиляда Души, Като Цвят Червило, Масло з?

Опаковка Гланц за устни, Като Цвят Червило, за Дълготрайна Хидратация, Температура, Влага, промяна на Цвета, Промяна на Цвета, Хиляда

BGN 2.16

Брой продукти
На склад

Овлажнява, успокоява И се грижи за Сухи устниИдеално средство за устни.Придайте на Устните Луксозно, Кремовое Съвършенство.Подарък за жени/Момичета - Ние винаги искаме да Дарят най-добрите Ни желания и красотата на Нашите Роднини и Приятели При Всеки Важен момент - Нова година, Свети Валентин, Хелоуин, парти, и така нататък. Цвят и мек блясък.Този топене балсам за устни има овлажняващ ефект Върху Сухи устни, а също така Им придава Чист цвят И мек блясък.Внимателно нанесете Го върху Устните си.Можете също така да се Нежно Помассировать Им Сухи устни, а след това да Ни Балсам за устни.Опаковка гланц за устни, като цвят червило, за дълготрайна хидратация и температура, влага, като цвят, като хиляди хора, като цвят червило, масло за устни, конфетная червило, като цвят червило, за дълготрайна хидратация и температура, влага, като цвят, като хиляда души, като цвят червило, масло за устни Материал : ABS Цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 20 грама опаковка Размер : 10x2x2 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки