.

.

Розова Перука-Боб С подсветка, Къси Преки Перуки-Боб За черни жени, Розово Синтетични Перука на дантели 12 инча, Тъпа Перука-Боб Със Средна Пробором (розова перука-бо?

Розова Перука-Боб С подсветка, Къси Преки Перуки-Боб За черни жени, Розово Синтетични Перука на дантели 12 инча, Тъпа Перука-Боб Със Средна

BGN 7.99

Брой продукти
На склад

【Модерен нов начин на】-Нов модерен кратък директен боб, този светъл перука-боб, ще ви направи по-красива, с него ще се почувствате като нов човек!Перука с директен прическа боб в средната част е украсена с частично ръчно плетени дантели, много естествен и реалистиченКосата е мека и лъскава, не пада и не спутываются.Силно препоръчвам този перука с тъпа прическа боб с прекрасна година, той със сигурност ще ви донесе маса комплименти!. 【Розов боб-пикабу】 - Този кратък права перука-боб се използва за проектиране на Peekaboo Боб.Най-горния слой от естествен черен цвят върви добре с скритият слой розов цвят, а пинк се прелива в такт с движенията на косата си, като ви елегантна, очарователна и привлекателна!. 【Синтетични перука на дантели】-Този кратък перука-боб, изработен от 100% висококачествен температура влакна, мека и безвредни за кожата, без неприятен мирис, с минимално отърваване.Структура на косъма тооолкова мека, и им е много лесно да се оправям без никакъв продукта!Цвят на доста натурален, черен, смесен с розов peekaboo, идеални къса перуки за чернокожите жени. 【Лесно за носене】- Този кратък перука-боб е много проста в чорап, идеален за начинаещи.Размер шапки 21 "-23", подходящ за главите на повечето хора.Вътре има 2 гребени за определяне на синтетични перука и две регулируеми лента за коса, които добре са близо до главата си. 【Широки поводи】-Този розова перука peekaboo боб - достъпни перука за всеки ден, розови отблясъци ви придават ярък младежки вид, и той е подходящ за жени от всички възрасти и нюанси на кожата, интересите на момичетата и жените, за партита, абитуриентски балове, сватби, пазаруване, концерти, костюми или за ежедневието, тя е и чудесен избор за подарък на мама и приятелки.Технически характеристики на коса 1. Материал на косата : висококачествени японски синтетични косми, топлоустойчива влакна 2. Текстура : кратък права перука-боб, синтетични перука на съвсем малък отпред 3. Цвят на косата : розов, черен, розов 4. Размер шапки : средният размер на 21-23 инча, 2 гребени, регулируеми въжета отзад 5. Дължина на перука : къса перуки за чернокожите жени на около 12 инча 6. Продукти в опаковка : 1 х кратък права перука-боб + 1 х подарък шапчица-перука + 1 х обеци Топли уши При първото носенето обикновено падат няколко направления на косата, които не се появяват след разресването.

Други функции

Най-добри сделки