.

.

YZDMZBH Комплект подложки за пот 40 бр., Подложки за пот по яката, самозалепващи се подложки за яка, супер Абсорбиращи, им е трудно да се измести или отвалиться, Подплата ?

YZDMZBH Комплект подложки за пот 40 бр., Подложки за пот по яката, самозалепващи се подложки за яка, супер Абсорбиращи, им е трудно да се

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

★★★ [Супер усвояването] : Подложки за пот на вырезе произведени от нетъкан futon впитывающего материал, който притежава супер впитывающим ефект, както и ефект на усвояване на пот дълъг, а ефектът може да продължи в продължение на няколко часа, за улесняване на вашата работа и физически упражнения, нетъкан текстил притежават супер попиваща способност, която може да бъде ефективна, за да успеете да останете за по-студените и сухи през целия ден ★★★ [УДОБНИ за носене] : Нашите абсорбиращи потта уплътнения са изработени от висококачествен дишащ нетъкан futon впитывающего материал.Материалът е много мек, тънък, безшумен, лек и удобен.Нашите абсорбиращи потта подложки са толкова елегантен дизайн, че никой не може да ги видите след носене.Те са толкова удобни, че дори може да забравите, че те ви пуснат. ★★★ [ЛЕСНО избутване или отвалиться] : който лесно се избута или отвалиться. освен това, мат лесно се отстранява и не оставя следи по дрехите.Еднократно използване на ви спестява неудобството от почистване. ★★★ [ЗАЩО сте ИЗБРАЛИ ТОЧНО НЕГО?] : Това е най-икономичният начин да запазите вашия скъп или специална яка на риза е като нов.Обикновено го използват при наем на официални костюми и т., защото професионалистите знаят, че да се предотврати появата на петна по-евтино, отколкото да се борят с тях.Трайно самоклеящееся покритие за дрехи, вие няма да се притеснявате за това, че тя ще падне. ★★★ [ЕКОЛОГИЧНО чист DURAB] : еднократно мат пот е изработен от висококачествен нетъкан текстил, основно хипоалергенни, без мирис, действително нетоксичен, екологичен и по-трайни.Добре дошли в магазин Chengdong Мей zi☛Характеристики : ★ Силна адхезия, усвояването на пот и миризма на пот, практични инструменти за ежедневна употреба. ★ Дръжте яката на ризата сухи и чисти, за да се чувствате комфортно и уверено в продължение на целия ден. ★ Почистете шията си дрехи или вътрешния ръб на шапки от петна, използвайте за почистване не трябва. ★ Използва за ризи, bluzkah и дори шапки.Дръжте силует суха, без петна и миризма. ★ Просто махнете отметката подплата и затворете я вътре в яката.В края на деня махнете подплата и просто изхвърлете я.☛ Параметър на продукта ★ Вид на продукта : защитно уплътнение за яката, за да пот ★ Материал : хартия без прах, полиетиленово фолио, нетъкан текстил ★ размерите на един детайл : 26,2x5,7 см ★ Тегло : 3 г ★ Количество : 10 броя в опаковка ★ цвят : бял☛ Опаковъчен лист : ★ 20-кратна на уплътнението от пот / 40-кратна уплътнение от пот / 60-кратна уплътнение от пот☛ предпазни Мерки : ★ Не съхранявайте на пряка слънчева светлина, в горещите и влажни места или в близост до запалими материали ★ Не използвайте повторно, този продукт е за еднократна употреба Не гладьте дрехи, когато приклеиваете е продукт на дрехи .

Други функции

Най-добри сделки