.

.

PDGJG Машина за рязане на хартия, Тример за Бродерия, Машина за рязане на хартия за Scrapbooking, Точност нож за снимка Направи си сам (Цвят: зелен, размер: 26 * 32 см)

PDGJG Машина за рязане на хартия, Тример за Бродерия, Машина за рязане на хартия за Scrapbooking, Точност нож за снимка Направи си сам

BGN 130.34

Брой продукти
На склад

Малък размер, удобен за переноске, безопасен и надежденТова може да бъде кръг нож с ъгъл на завъртане 360 градуса, който по желание може да се режат кръгове с размер от 8 см до 32 виж Позиция на рязане съвпада с ръба на видимата линия на рязане.Може да се използва за рязане на хартия, фотохартия, композиране на хартия, крафт хартия, специална хартия, оптични филм и т. Това е нож за рязане на хартия, подходяща за самостоятелно производство и рязане на хартия в семейства, детски градини, училища и т. с Малък размер, удобен за переноске, безопасен и надежден.Това може да бъде кръг нож с ъгъл на завъртане 360 градуса, който по желание може да се режат кръгове с размер от 8 см до 32 виж Позиция на рязане съвпада с ръба на видимата линия на рязане.Може да се използва за рязане на хартия, фотохартия, композиране на хартия, крафт хартия, специална хартия, оптични филм и т. Това е нож за рязане на хартия, подходяща за самостоятелно производство и рязане на хартия в семейства, детски градини, училища и т. Характеристики : Малък размер, лесен за носене, безопасно и сигурно.Това може да бъде кръг нож с ъгъл на завъртане 360 градуса, който по желание може да се режат кръгове с размер от 8 см до 32 виж Позиция на рязане съвпада с ръба на видимата линия на рязане.Може да се използва за рязане на хартия, фотохартия, композиране на хартия, крафт хартия, специална хартия, оптични филм и т. Това е нож за рязане на хартия, подходяща за самостоятелно производство и за рязане на хартия в семейства, детски градини, училища и т. Технически спецификации : Размер : L : 16*26 см, XL : 26*32 смМатериал : пластикцвет : зелен, оранжевойупаковочный лист : 1 X нож за хартия Бележки : 1. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви! Шредер за хартия, за преобръщане на рязане 6 листа и кредитни карти за домашен офис.

Други функции

Най-добри сделки