.

.

100 Бр USB A, Стандартен USB порт-Женски Прахоустойчив Калъф, Мъниче, Защитна Капачка за настолни компютри, Преносими КОМПЮТРИ (черен)

100 Бр USB A, Стандартен USB порт-Женски Прахоустойчив Калъф, Мъниче, Защитна Капачка за настолни компютри, Преносими КОМПЮТРИ (черен)

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Материал премиум-клас】 : Капачка на USB порт изработена от висококачествена мека пластмаса (полипропилен PP), капака на USB не е лесно да се скъса, тя седи удобно, екологично чисти материали, е трайна 【Размер пылезащитной капачки на USB 】 : Размерът на покрива пристанище е 13 мм * 6 мм * 9 mm/0.Моля, проверете внимателно модел и размер, преди да купите. 【Перфектен дизайн】 : Полипропиленова капачка на USB cap притежава висока устойчивост на топлина и да я лесно омекоти.В сравнение с мек силикон, той има определени предимства.Защитен калъф, usb a - добър избор за устройства, работещи при високи температури, като автомобилен USB през лятото. 【Никаква СЛЕДА, НИКАКЪВ РИСК, никакви загуби】 USB-шапки са трайни и не показват признаци на износване, дори и след многократна употреба, както и липсва риск от стопяване и повреда на порта, когато се нагрее прекомерно.Тя не губи формата си дори след няколко години. 【ОСТАНЕТЕ на място】 Нашата пылезащитная покриване на пристанището сигурно се удържа на място дори и при преместване на устройството, за разлика от други пылезащитных заглушек, които отсоединяются при преместване на лаптоп или изгубени в чантата си. 【Материал премиум-клас】 : Капачка на USB порт изработена от висококачествена мека пластмаса (полипропилен PP), капака на USB не е лесно да се скъса, тя седи удобно, екологично чисти материали, е трайна. 【Размер пылезащитной капачки на USB 】 : Размерът на покрива пристанище е 13 мм * 6 мм * 9 mm/0.Моля, проверете внимателно модел и размер, преди да купите. 【Перфектен дизайн】 : Полипропиленова капачка на USB cap притежава висока устойчивост на топлина и да я лесно омекоти.В сравнение с мек силикон, той има определени предимства.Защитен калъф, usb a - добър избор за устройства, работещи при високи температури, като автомобилен USB през лятото. 【Никаква СЛЕДА, НИКАКЪВ РИСК, никакви загуби】 USB-шапки са трайни и не показват признаци на износване, дори и след многократна употреба, както и липсва риск от стопяване и повреда на порта, когато се нагрее прекомерно.Тя не губи формата си дори след няколко години. 【ОСТАНЕТЕ на място】 Нашата пылезащитная покриване на пристанището сигурно се удържа на място дори и при преместване на устройството, за разлика от други пылезащитных заглушек, които отсоединяются при преместване на лаптоп или изгубени в чантата си.

Други функции

Най-добри сделки