.

.

TWDYC 500 мл Сгъваем Мек Чайник Велосипедна Силиконовата Бутилка За Вода, Фитнес Зала спортове на Открито за Упражняване на Спортни Украса (Розов цвят)

TWDYC 500 мл Сгъваем Мек Чайник Велосипедна Силиконовата Бутилка За Вода, Фитнес Зала спортове на Открито за Упражняване

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Изработен е от чисто хранително силиконНетоксични и безвредни, са полезни за здравето, защита на околната среда, а продуктите са преминали тестване на FDA.Износоустойчивост, устойчиви на падане, топлоустойчива до 200 градуса, нискотемпературен до -50 градуса.Компактен и лесен за почистване, той ще стане добър помощник при пътуване, къмпинг и приготвяне на барбекю!.След сгъване той не е деформиран, в оживена една малка чанта, която е лесна и удобна. Изработен е от чисто хранително силикон. Нетоксични и безвредни, са полезни за здравето, защита на околната среда, а продуктите са преминали тестване на FDA. Устойчивост на износване, устойчивост на падане, устойчиви на висока температура до 200 градуса, най-ниската температурна устойчивост до -50 градуса. Компактен и лесен за моющийся, това е един добър помощник за вашето пътуване, къмпинг и барбекю!5. След сгъване той не е деформиран, в оживена една малка чанта, която е лесна и удобна.Спецификация : Материал : Хранително-вкусовата силикон Капацитет : 500 мл Тегло : 160 г Приложение : за Преносима бутилка за вода за упражнения на открито, фитнес зала, джогинг, пътувания и т., Опаковка : 1 Х Сгъваема бутилка за вода. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, позволете едно малко отклонение в измерването, поради ръчно измерване.

Други функции

Material:
Food grade silicone
Capacity:
500mL
Weight:
160g
Application:
A portable water bottle for outdoor exercise, gym, running, travel, etc.
Packages:
1 X Collapsible Water Bottle .:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow slight measuring deviation due to manual measurement. :
Най-добри сделки