.

.

SCZWP8 Десерт Керамични трехслойная чиния с морски ромолящи в европейски стил, Чиния за съхранение на шоколадови Бонбони, Луксозни Украса, Чиния за плодови Бонбони, Р?

SCZWP8 Десерт Керамични трехслойная чиния с морски ромолящи в европейски стил, Чиния за съхранение на шоколадови Бонбони, Луксозни Украса,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

1 Здрава основа, полиран основата на по-красива и елегантна, не е лесно да се плъзга и по-здрава. Высокотемпературное ионное покритие, нанесете на fruity чиния чисто "покрива", на цвят е светло, и то не поблекнет в продължение на дълго време. Ръчно рисувани на злато с използване на процеса на ръчно рисувани злато вътрешната повърхност на плоча гладка и лесно за почистване. Спирала-въртеливо срастване, в основата на плодове чинии е спирала-въртеливо срастване, което е удобно за разглобяване и почистване. Подаръци са нови и по-интимни взаимоотношения, не само за украса, но и емоционална подкрепа, сватбени подаръци / подаръци за нов дом.Скъпи приятели, все още притеснен за неправилно разположение на зеленчуци и плодове?Ти си все още злишься от сферични предмети, като ябълки и портокали, скиори под масата?Ваза за плодове може да реши проблемите си и да поддържат реда в пространството!【Параметри на продукта】Заглавие : Европейската ретро-керамични плодови тарелкацвет, както е показано Размер : както е показано Стил : европейски ретро Материал : костен порцелан + желязо Опаковка артпродукта : картон + дунапрен Приложение : хол, офис, антре, ТВ шкаф, спалня Забележка : Продуктът се измерва ръчно, моля, извинете ме за всяко отклонение!Подчинявайки се на истинските неща![опаковъчен лист] 1 * Европейски ретро керамична чиния за плодове [гаранция] Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен по електронна поща.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Ние винаги поставяме удовлетворение на нуждите на клиентите на първо място и да ви даваме най-доброто решение!.

Други функции

Най-добри сделки