.

.

Uongfi Муравьиный Корпуса Гнездо Клетка Ферма Храна Акрилна Витрина Скоростна Мравчена Вила Малки Клетки за домашни любимци Запазват Влагата Муравьиный Заключване ?

Uongfi Муравьиный Корпуса Гнездо Клетка Ферма Храна Акрилна Витрина Скоростна Мравчена Вила Малки Клетки за домашни любимци Запазват

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

?Използвайте продуктите ни, за да видите, като мравки виреят в кралство, проявявайте старание, издръжливост, командния работа и высокоорганизованную на социалната структураВълнуващо да наблюдават като малки мравки проявяват такава невероятна сила. ?Нашите продукти се предоставят начини да се учат, създават приятни моменти и да общуват с членовете на семейството, а също така насърчават младите и любознателните мислители да участват в изучаването на света на околната среда и биология и открийте за себе си. ?Моля, обърнете внимание, че мравките виреят в своята домашна среда.Мравки - невероятни и высокоинтеллектуальные същества.С помощта на нашите продукти, можете да интуитивен свидетели на редица умения, като им жизнен цикъл, прокладывание тунели, преместване и строителство. ?Ефективно пространството гарантира нормален живот и дейност, мравки и кралицата, и продуктът не съдържа мравки.Забележка : Обикновено мравките живеят от 2 до 6 месеца.Мравчена матката не е задължително, но наличието на системата ще помогне на колонията да оцелее по-дълго.Размер : 16*10*8.5 См Забележка : на Живо мравки в комплекта не са включени.Можете да си купите живи мравки от надеждни източници.

Други функции

Най-добри сделки