.

.

Играчки за баня Tiyol Duck Slide, Определени за строителство на стенни писти за деца 4-8 години, Забавен комплект Направи си сам, Подарък за Рожден Ден на малки момчета и Мом?

Играчки за баня Tiyol Duck Slide, Определени за строителство на стенни писти за деца 4-8 години, Забавен комплект Направи си сам,

BGN 49.15

Брой продукти
На склад

【ИГРАЧКИ за КЪПАНЕ на ДЕЦА】за Да се закача за тази играчка на стената на банята, вашето дете се нуждаят от концентрацияРаботата по създаването на стенните пътеки ще помогне на вашето дете да се концентрира.Време на къпането става по-приятно и по-бързо!. 【НАПРАВИ си САМ】 В този комплект играчки за баня 34 предмет, включително нещастници и уточки.Въпреки това, можете да проектирате пътека в множество завои или надясно, нагоре или надолу, наляво или надясно.Направете това с помощта на своето въображение!Креативни играчки за вана за деца на възраст от 3 години. 【ГЛАДКА, ПЛЪЗГАЩА се ПЪТЕКА】Парчета така добре се комбинират, когато ги свързват заедно.Това прави пистата такава гладка, и можете да видите, като подхлъзване завършва за секунди.Ти си дете, могат да се опитат да го хванат, преди да падне във водата!. 【ЖЪЛТИ ПЪЛЗЯЩИ УТОЧКИ】 Тук имате 2 жълти уточки, 2 топки и 2 жълти капсули.Можете да ги използвате, за да приплъзване по разработен от вас пътеките, точно като marble run.Сложете ги в ванночку или където и да отидете, където искате да играете вашето дете!. 【ПРЕКРАСЕН подарък】 Тези игриви играчка за баня в различни ярки цветове, чудесен избор за подарък за малки деца.Особено малки деца на възраст 3 4 5 6 7 8.

Други функции

Най-добри сделки