.

.

Чинии за деца с всасыванием, на Силиконова Основа за детето, Разделени Детска Чиния-Салфетка, Хранително-вкусовата Силикон, Не съдържат Бисфенол А, Купа За Хранене ?

Чинии за деца с всасыванием, на Силиконова Основа за детето, Разделени Детска Чиния-Салфетка, Хранително-вкусовата Силикон,

BGN 14.24

Брой продукти
На склад

?100% ХРАНА СИЛИКОН?Нашите чинии за деца с вендузата на 100% сигурни и надеждни, за деца, не съдържа BPA, PVC, BPS, олово и фталатов, изработени от висококачествен хранителен силикон, устойчиви и подходящи за повторна употребаНова форма на жаба 2022 г. лесно ще предизвика интереса на вашето дете и вашето бебе ще бъде лесно да се хранят сами.Ако вашето дете обича животните, тогава те са му подхожда. ?МОЩНО ЗАСМУКВАНЕ И ЦЕЛИ КОНСТРУКЦИЯ?Смукателна плоча има добър всасыванием и преносими, му е лесно да прикачите към вашия кухонному масата и столешницам.Благодарение на интегрирано дизайн не е нужно да се притеснявате за допълнителни зазорах, за които може да вземете на децата. Съвети : Моля, използвайте мат правилно, в съответствие с картината. ? Е ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО СТУЛЬЧИКОВ ЗА ХРАНЕНЕ?Размер чинии за деца е 15,7 "x 11,7", подходящ за повечето стульчиков за хранене, идеален за столче за хранене за хранене и ръбовете на масата и лесен за употреба.Едно парче подложка за прибори за хранене предпазва вашия маса от разливи и трохи, а плота на масата, пода и стените - от елементарно при рассыпании продукти. МОГАТ да се МИЯТ В СЪДОМИЯЛНА МАШИНА ??Силиконови кърпички могат да издържат на температури до 392 ° F, и без проблеми може да се мие в миялна машина и микровълнова печка, и можете да ги готвя директно, просто и удобно.И на него не е лесно да остави петна, лесно можете да избършете остатъците с влажна кърпа или салфетка. ?ПОРТАТИВЕН ДИЗАЙН И лесно да носите Със себе си?Чиния за деца е по-добра портативен дизайн, който можете да окачите на кука, спестяване на място.И на продукт със среден размер, можете да го носите със себе си и да се използват в ресторанти или на път.За силиконови плочи Elipuns за деца имаме няколко плочи, на подобен стил, но все във формата на животни.Благодарение на своята форма на този уред е най-подходящ за съдомиялна машина.Клон също така са разпределени почти равномерно, което улеснява раздаването на вечеря.Благодарение на столешницам за стульчиков за хранене е отлично място за най-малките.Отзиви на купувачи В тези чинии харесва ми няколко неща : 1. Нетоксичен и с дълбоки ръбове - моето дете обича да опитва покормиться себе си, а дълбоко стените на чинии му помагат зачерпывать храна 2. Силно засмукване - признавам, в началото бях несигурни, тъй като абсорбцията не беше като на обикновени нещастници, но те работят добре! 3.

Други функции

Най-добри сделки